Bel 036-5225532

 

Zwembadoverkappingen

Met een zwembadoverkapping kunt u genieten van uw zwembad onder alle weersomstandigheden. Met een zwembadoverkapping geniet u het hele jaar door van uw zwembad, u bespaart enorm op verwarmingskosten en uw zwembad blijft altijd schoon.
De dubbelwandige kunststofpanelen hebben een zeer goede isolatiewaarden waardoor zelfs bij sterke wind en nachtelijke afkoeling de warmte grotendeels bewaard blijft.
De zwembadoverkappingen zijn opgebouwd uit telescopische elementen met een soepel lopend rolsysteem. Hierdoor zwemt u op zomerse dagen heerlijk in de buitenlucht. Zodra de weersomstandigheden minder worden, sluit u de zwembadoverkapping en blijft u comfortabel van uw zwembad genieten.

Neem contact met ons op: 036-5225532 of mail info@bodyfit.nl

Assortiment overkappingen

Bodyfit biedt veel mogelijkheden voor een zwembadoverkapping. De zwembadoverkappingen zijn in 250 RAL-kleuren leverbaar. Bodyfit biedt u alle mogelijkheden voor een ontwerp naar uw eigen specifieke smaak of wens.
U kunt kiezen uit diverse deursoorten in de voor- en achterwand als toegang tot uw zwembad. Voor de meest optimale bedieningsgemak is de overkapping uitvoerbaar met een motoraandrijving en afstandbediening.  De overkapping is ook makkelijk achteraf te plaatsen.

De voordelen

-In alle weersomstandigheden zwemmen
-Kostenbesparing op verwarmingskosten
-Onderhoudsvriendelijk door minder vuil in uw zwembad
-Veilig voor kind en dier
-Wintervast en veilig bij harde wind
-Voor elk zwembad een vast of beweegbare overkapping op maat.