Bel 036-5225532

 

zwembadbouwerZwembadbouwer

Bodyfit is dé zwembadbouwer van Midden-Nederland. Wij zijn gevestigd in Zeewolde en leveren en installeren Starline Monoblocks en polypropyleen zwembaden.
Met jarenlange ervaring heeft Bodyfit de kennis in huis die u van een zwembadbouwer verwacht. Wij kunnen u volledig informeren over de diverse mogelijkheden bij het bouwen van een zwembad en kunnen dit proces geheel voor u verzorgen. Bodyfit als zwembadbouwer produceert maatwerk polypropyleen zwembaden in eigen huis. Zo bent u verzekerd van een goed passend zwembad in uw tuin. Daarnaast bieden we nog een ruime keuze aan andere zwembad mogelijkheden. Om jaren lang zorgeloos zwemplezier te kunnen hebben, levert Bodyfit goede kwaliteit technieksystemen.

Zwembadbouwer levert maatwerk

Indien u op zoek bent naar een maatwerk zwembad dan zijn onze vakmensen van Bodyfit de aangewezen personen om uw zwembad ontwerp te laten verwezenlijken. De zwembadbouwer van Bodyfit gaat samen met in in gesprek om een mooi design op papier te zetten en vanuit uw wensen het juiste zwembad ontwerp te verwezenlijken. Mocht u twijfelen een zwembadbouwer van Bodyfit te benaderen dan willen we u graag vragen contact met ons op te nemen om u een persoonlijk advies te geven. Wij zullen dan bekijken of uw wensen en mogelijkheden passen bij onze zwembadbouwer.

U bent van harte welkom in onze showroom waar we u tal van mogelijkheden kunnen laten zien bij een werkend zwembad. Bodyfit Wellness behoort als erkend zwembadbouwer tot de selecte groep officiële dealers van het toonaangevende, Nederlandse merk Starline.

Neem gerust contact met ons op.

Zwembad accessoires

Bodyfit heeft een groot scala aan zwembad accessoires om uw zwembadplezier te vergroten nadat de zwembadbouwer uw zwembad heeft gerealiseerd.

Zwembadafdekking
De juiste zwembadafdekking maakt uw zwembad helemaal compleet. U krijgt hierdoor tevens een warmte energiebesparing die wel kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie over energiebesparing.

Zwembadverwarming
U heeft door onze zwembadbouwer een zwembad laten bouwen. U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Vraag onze zwembadbouwers naar de mogelijkheden.

 

Contact

Bij het bouwen van een zwembad is het van belang dat u een juiste zwembadbouwer in handen neemt.
Het is een prachtige maar kostbare investering. U bent van harte welkom om in de showroom de vele mogelijkheden van een zwembadbouwer te bespreken. Bodyfit werkt door heel Nederland. U kunt een afspraak met één van onze adviseurs maken, om verzekerd te zijn van deskundig advies en inspirerende tips. Neem contact met ons op! Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.