Bel 036-5225532

Zwembad bouwen

Bodyfit is dé zwembadbouwer van Midden-Nederland. Wij zijn gevestigd in Zeewolde en leveren en installeren Starline zwembaden en polypropyleen zwembaden.
Met jarenlange ervaring heeft Bodyfit de kennis in huis die u van een zwembadbouwer verwacht. Wij kunnen u volledig informeren over de diverse mogelijkheden bij het bouwen van een zwembad en kunnen dit proces geheel voor u verzorgen. Bodyfit als zwembadbouwer produceert maatwerk polypropyleen zwembaden in eigen huis. Zo bent u verzekerd van een goed passend zwembad in uw tuin. Daarnaast bieden we nog een ruime keuze aan andere zwembad mogelijkheden. Om jaren lang zorgeloos zwemplezier te kunnen hebben, levert Bodyfit goede kwaliteit technieksystemen.

U bent van harte welkom in onze showroom waar we u tal van mogelijkheden kunnen laten zien bij een werkend zwembad. Neem gerust contact met ons op.

Zwembad accessoires

Bodyfit heeft een ruim assortiment zwembad accessoires om uw zwembadplezier te vergroten.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

 

Contact

Bij het bouwen van een zwembad is het van belang dat u een juiste zwembadbouwer heeft.
Het is een prachtige maar kostbare investering. U bent van harte welkom om in de showroom de vele mogelijkheden van een zwembad kopen te bespreken. Bodyfit werkt door heel Nederland. U kunt een afspraak met één van onze adviseurs maken, om verzekerd te zijn van deskundig advies en inspirerende tips. Neem contact met ons op! Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.