Bel 036-5225532

Zwembad kopen

Uw eigen droomzwembad kopen… Een zwembad kopen is voor vrijwel iedereen weggelegd. Er zijn zoveel verschillende soorten zwembaden, dat er altijd wel een bad is dat aansluit op uw wensen. Een eigen zwembad betekent ontspanning en plezier wanneer u dat maar wilt en op elk moment van de dag.

Bodyfit Pools is al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van maatwerk zwembadprojecten. Onze werkzaamheden bestaan uit ontwerpen, produceren, bouwen, installeren en onderhouden van zwembaden voor binnen en buiten.
Door de expertise van Bodyfit investeert u in een duurzaam, kwalitatief en innovatief product.

Wilt u een zwembad kopen dan biedt Bodyfit u een riant assortiment zwembaden om het ultieme vakantiegevoel thuis te realiseren. Zie de zwembad mogelijkheden hieronder.

 

Zwembad accessoires

Bodyfit heeft een ruim assortiment zwembad accessoires om uw zwembadplezier te vergroten.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

 

Zwembad kopen

Zwembad kopen doet u voor uw plezier.  U bent van harte welkom om in de showroom de vele mogelijkheden van een zwembad kopen te bespreken. Indien u dat wenst, kunt u een afspraak met één van onze adviseurs maken, om verzekerd te zijn van deskundig advies en inspirerende tips. Neem contact met ons op!