Bel 036-5225532

Starline Nexxt Line

Stijlvol en high end. Dat is de nieuwe Nexxt Line. Deze exclusieve zwembadlijn bestaat uit drie overloopzwembaden, ook wel ‘infinity pools’ genoemd,  met verschillende badlengtes. Het water loopt over de rand en verdwijnt vervolgens geruisloos in een subtiele open voeg in de randtegels. Het waterniveau is gelijk aan het terras. Daardoor lijkt het zwembad te versmelten met de omgeving en heeft het een prachtig spiegelend effect. Het design van de bassins toont strakke lijnen en hoeken en vrijwel geheel verticale wanden. De zwembaden uit de Nexxt Line hebben een persoonlijkheid van allure en elegantie.

Mogelijkheden

Overloop zwembad
Bij dit overloopzwembad versmelt het water op een subtiele wijze met de omgeving. De waterlijn van de Nexxt Line zwembaden is op gelijke hoogte met het terras, waardoor het een spiegelend effect krijgt. Via een subtiele voeg tussen de randstenen loopt het water onzichtbaar weg, waardoor het ‘infinity pool’ effect wordt gecreëerd.

Zwevende designtrap
Alle Nexxt Line zwembaden zijn uit te rusten met een adembenemende ‘zwevende’ designtrap. Deze exclusieve trap is vervaardigd uit composiet en is verkrijgbaar in de vijf bijpassende originele zwembadkleuren Antra, White, Soft grey, Blue en Soft blue. De trap is naar gelang uw wensen op diverse locaties aan alle zijden van het bad te plaatsen.

Maatvoering

De Starline Nexxt Line zwembaden zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen:

  • Nexxt 80 : 8 x 4,10 x 1,6 m.
  • Nexxt 100 : 10 x 4,10 x 1,6 m.
  • Nexxt 120 : 12 x 4,10 x 1,6 m.

Bodyfit is al vele jaren erkend Starline dealer en heeft daardoor ook veel ervaring met Starline producten.
Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op 036-5225532 of info@bodyfit.nl