Bel 036-5225532

Starline logo Polyester zwembad

Starline zwembaden met unieke eigenschappen
Iedere dag optimaal genieten. Genieten van een heerlijke duik in kristalhelder zwembadwater.  Met het hele gezin, samen met vrienden of alleen in alle rust. Beleef prachtige momenten, wanneer u maar wilt.

Gemaakt voor jarenlang zwemplezier
Het unieke polyester zwembad van Starline is geschikt voor binnen en buiten.
Het Starline Monoblock is een instapklaar concept uit de Benelux. Het zwembad bestaat uit één stuk, inclusief inlooptrap. Met de ruime keuze in modellen, afmetingen, trappen en kleuren vindt u altijd het zwembad dat past bij uw wensen.

Turn Key oplossing
Bodyfit beschikt over een eigen installatie- en serviceteam, dus zowel tijdens de installatie als bij de nazorg en het onderhoud kunt u rekenen op deskundige en vertrouwde vakmensen.

De luxe van een polyester zwembad hoeft niet langer een onbereikbare droom te zijn.
Neem contact met ons op 036-5225532 of info@bodyfit.nl

 

Voordelen polyester

– Gegarandeerde kwaliteit
– Betrouwbare constructie door Vinylester
– Warmte-isolatie waardoor energiebesparing
– Ruime maatmogelijkheden
– Voorzien van veiligheidsrand
– Antibacterieel en huidvriendelijk
– Onderhoudsvriendelijk
– Milieuvriendelijk

 

 

 

 

Zwembad toebehoren

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

Buitendouches
Heerlijk genieten van een verfrissende buitendouche. In elke tuin, groot of klein, is wel een plek te vinden voor een fraaie buitendouche. Klik hier voor een overzicht van onze modellen in onze webshop.