Bel 036-5225532

Starline logo Monoblock zwembaden, zorgeloos genieten

Starline monoblock zwembaden met unieke eigenschappen. Iedere dag optimaal genieten van een heerlijke duik in kristalhelder zwembadwater.  Met het hele gezin, samen met vrienden of alleen in alle rust. Beleef prachtige momenten, wanneer u maar wilt. Gemaakt voor jarenlang zwemplezier. De unieke polyester monoblock zwembaden van Starline zijn geschikt voor binnen en buiten. Het Starline Monoblock is een instapklaar concept uit de Benelux. Het zwembad bestaat uit één stuk, inclusief inlooptrap. Met de ruime keuze in modellen, afmetingen, trappen en kleuren vindt u altijd het zwembad dat past bij uw wensen. Turn Key oplossing Bodyfit beschikt over een eigen installatie- en serviceteam, dus zowel tijdens de installatie als bij de nazorg en het onderhoud kunt u rekenen op deskundige en vertrouwde vakmensen. De luxe van een monoblock zwembad hoeft niet langer een onbereikbare droom te zijn. Neem contact met ons op 036-5225532 of info@bodyfit.nl

Voordelen Monoblock

Gegarandeerde kwaliteit
Betrouwbare constructie door Vinylester
Warmte-isolatie waardoor energiebesparing
Ruime maatmogelijkheden
Voorzien van veiligheidsrand
Antibacterieel en huidvriendelijk
Onderhoudsvriendelijk
Milieuvriendelijk      

 

Zwembad toebehoren

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw monoblock zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.
Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.
Buitendouches
Heerlijk genieten van een verfrissende buitendouche. In elke tuin, groot of klein, is wel een plek te vinden voor een fraaie buitendouche. Klik hier voor een overzicht van onze modellen in onze webshop.