Bel 036-5225532

Maatwerk zwembaden

Maatwerk zwembaden met vele mogelijkheden
Bodyfit is gespecialiseerd in het maken van maatwerk zwembaden. De unieke zwembaden van Bodyfit, gemaakt van polypropyleen, behoren tot de beste kunststof binnen- en buitenzwembaden van Europa. Perfect afgewerkt, hoogwaardig materiaal en onderhoudsvriendelijk. Bodyfit levert polypropyleen zwembaden uit eigen productie, waardoor maatwerk in feite standaard is. Hoe groot, hoe diep, hoe lang en hoe breed, verwarmd met zonne-energie of zelfreinigend: alles is mogelijk.

Turn Key oplossing

Bodyfit waarborgt deze kwaliteit door ontwerp, ontwikkeling en productie onder één dak te brengen. Bodyfit gebruik van moderne fabricagetechnieken en hoogwaardige materialen. Naast het productieproces is Bodyfit ook verantwoordelijk voor de begeleiding van het zwembad naar het afleveradres en de installatie van het zwembad.
Bodyfit beschikt over een eigen installatie- en serviceteam, dus zowel tijdens de installatie als bij de nazorg en het onderhoud kunt u rekenen op deskundige en vertrouwde vakmensen.

De luxe van een privézwembad hoeft niet langer een onbereikbare droom te zijn.
Neem contact met ons op 036-5225532 of info@bodyfit.nl

 

Voordelen polypropyleen

 Gegarandeerde topkwaliteit
– Ruime maatwerkmogelijkheden
– Sterk en duurzaam materiaal
– Antibacterieel en huidvriendelijk
– Onderhoudsvriendelijk
– Laag soortelijk gewicht
– Door-en-door gekleurd
– Geen osmose vorming
– Milieuvriendelijk en UV-bestendig
– Bad en draagstructuur vormen één geheel
– Levering rechtstreeks van producent – Bodyfit Pools
– Vrije keuze in het plaatsen van accessoires zoals trappen, lampen enz.

 

 

 

Zwembad toebehoren

Bodyfit heeft een ruim assortiment zwembad accessoires om uw zwembadplezier te vergroten.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

Buitendouches
Heerlijk genieten van een verfrissende buitendouche. In elke tuin, groot of klein, is wel een plek te vinden voor een fraaie buitendouche. Klik hier voor een overzicht van onze modellen in onze webshop.