Bel 036-5225532

Jetstream zwembad

Een jetstream in uw zwembad is een sportieve investering in uw zwembad. Door middel van een jetstream kunt u op dezelfde plek blijven zwemmen, tegen een straal in, die uit de jetstream komt. Bodyfit heeft al vele zwembaden gerealiseerd met een jetstream, daarom is Bodyfit het adres voor advies over en installatie van jetstreams.

Jetstreams zorgen ervoor dat, hoe klein het bad ook is, u sportief kunt zwemmen. Met een jetstream in uw zwembad creëert u een ‘endless pool’, omdat u eindeloos op dezelfde plek kunt blijven zwemmen. De stroming van de jetstreams kunt u naar eigen wens aanpassen, waardoor een jetstream een uitstekende manier van sporten is, voor jong en oud!

Bodyfit is dealer van meerdere gerenommeerde jetstream merken zoals, UWE, HydroStar (Binder), BaduSpeck en Fitstar.

Voordelen van een jetstream

 Geen groot zwembad nodig, om toch sportief te kunnen zwemmen
– Een jetstream creëert een ‘endless pool’
– Sportief zwemmen, zonder uw gewrichten op een verkeerde manier te belasten
– Kracht van de stroming is zelf te bepalen
– Waardevermeerdering aan uw zwembad
– Trainen voor jong en oud
– Een jetstream kan ook dienen als massagestraal
– Vakkundige installatie door het Bodyfit serviceteam

 

Zwembad toebehoren

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

Webshop
Uw onderhoudsproducten en zwembadaccessoires kunt snel en gemakkelijk bestellen in onze webshop, uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom!