Bel 036-5225532

Bouwkundige zwembaden

U droomt van een verfrissend zwembad in uw eigen tuin? De aanlokkende zomerse verkoeling van eigen bouwkundige zwembaden hoeft geen droom te blijven.

Het grote voordeel van bouwkundige zwembaden is dat u vrij bent in de keus van maatvoering, vorm, diepte en kleur van de folie. Een zwembad geheel naar eigen wens.
De zwembaden van Bodyfit zijn duurzame baden welke gebouwd dienen te worden door onze vakkundige mensen. Het bouwkundige gedeelte van het zwembad kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De “bak” kan bijvoorbeeld gemetseld, gestort of met Aqua Easy comfort stones gebouwd worden. Het is ook mogelijk om beton te spuiten in een gewenste kleur.

Aqua Easy Comfort Stones voor bouwkundige zwembaden


Met de Aqua Easy Comfort stones bouwt u het meest perfecte en best geïsoleerde bouwkundige zwembad. De sterkte van het materiaal in combinatie met de hardheid ervan garanderen een solide kuip welke af te werken is met scheidingsvlies en zwembad folie. Bijna elke vorm en elke maat behoort tot de mogelijkheden. De Aqua Easy Comfort stones worden verankerd geplaatst op een betonnen vloer, voorzien van betonijzers en volgestort met beton.

Ook voor zwembadrenovatie bent u bij Bodyfit aan het juiste adres!

De luxe van een privézwembad hoeft niet langer een onbereikbare droom te zijn.
Neem gerust contact met ons op via 036-5225532 of info@bodyfit.nl

Voordelen bouwkundig zwembad

 Gegarandeerde topkwaliteit
– Ruime maatwerkmogelijkheden
– Zowel binnenzwembad en buitenzwembad mogelijk
– Rand of overloopgoot mogelijk (infinity pool)
– Onbeperkte vorm/maat mogelijkheden
– Diepte onbeperkt
– Groot aanbod in folieprints en kleuren
– Vrije keuze in het plaatsen van accessoires zoals trappen, lampen enz.

Zwembad toebehoren

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

Webshop
Uw onderhoudsproducten en zwembadaccessoires kunt snel en gemakkelijk bestellen in onze webshop, uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom!