Bel 036-5225532

Binnenzwembad

Een binnenzwembad maakt het mogelijk om 365 dagen per jaar, op ieder gewenst momet te zwemmen. U bent nooit meer afhankelijk van de weersomstandigheden.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het bouwen van binnenzwembaden.
Bodyfit biedt vele mogelijkheden op het gebied van binnenzwembaden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit deze drie typen zwembaden:

– Starline Monoblock zwembad
– Polypropyleen zwembad
– Bouwkundig zwembad

Bij het aanleggen van een binnenzwembad dient u rekening te houden met het plaatsen van een luchtbehandelingssysteem. Door het temperatuurverschil tussen het water en de omgevingslucht kan de vochtigheid oplopen. Ontvochtiging is dan noodzakelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Voor meer informatie over een binnenzwembad kunt u ons bereiken via: 036-5225532

Deskundig advies

Bij het plaatsen van een binnenzwembad is het belangrijk dat aan bepaalde eisen wordt voldaan. Het is daarom belangrijk om goed advies te krijgen. De medewerkers van Bodyfit Pools kunnen u voorzien van een deskundig advies. Wilt u meer weten over de aanleg van een binnenzwembad, onze producten of onze diensten. Mail naar info@bodyfit.nl of bel 036-5225532

 

 

Zwembad toebehoren

Bodyfit heeft een ruim assortiment zwembad accessoires om uw zwembadplezier te vergroten.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.