Bel 036-5225532

 

Binnenzwembad kopen

Op ieder gewenst moment, 365 dagen heerlijk genieten van uw eigen binnenzwembad. Nooit meer afhankelijk van de weersomstandigheden. Met uw eigen binnenzwembad bent kunt u op ieder gewenst tijdstip zo uw zwembad inlopen. Bodyfit is specialist in het bouwen van deze luxe zwembaden in uw huis.
Voor een binnenzwembad heeft Bodyfit veel mogelijkheden voor u. U kunt kiezen uit:
Starline Monoblock zwembad
Polypropyleen zwembad
Bouwkundig zwembad

Bij het aanleggen van een binnenzwembad dient u rekening te houden met het plaatsen van een luchtbehandelingssysteem. Door het  temperatuurverschil tussen het water en de omgevingslucht kan de vochtigheid oplopen. Ontvochtiging is dan noodzakelijk. Wij hebben alle installaties en technieken om het perfecte klimaat te ontwikkelen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Deskundig advies

De medewerkers van Bodyfit Pools kunnen u voorzien van een deskundig advies. Het is belangrijk dat u een goed advies krijgt. Door jarenlange ervaring weten wij het antwoord op uw vragen. Wilt u meer weten over de aanleg van een zwembad, onze producten of onze diensten. Mail info@bodyfit.nl of bel 036-5225532

 

 

 

Zwembad toebehoren

Bodyfit heeft een ruim assortiment zwembad accessoires om uw zwembadplezier te vergroten.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.