Bel 036-5225532

Zwembad accessoires

Zwembad accessoires haalt u bij de zwembadspecialist!
Om nog meer van uw zwembad te genieten, heeft Bodyfit een groot assortiment zwembad accessoires. Of het nu is voor onderhoud, stofzuigers, verlichting of accessoires voor de waterbehandeling… Bodyfit heeft het allemaal!

Neem snel een kijkje in onze webshop voor het assortiment!

Zwembad accessoires

Voor het grote gemak hebben we hier meer informatie over zwembadafdekkingen, zwembadverwarming en buitendouches.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

Buitendouches
Heerlijk genieten van een verfrissende buitendouche. In elke tuin, groot of klein, is wel een plek te vinden voor een fraaie buitendouche. Klik hier voor onze modellen.

Zwembad onderhoud

Zwembaden zijn er voor het plezier. Een goed onderhouden zwembad blijft niet alleen langer mooi, het behoudt ook z’n waarde. Een modern zwembad is dan ook gebouwd op basis van een minimum aan onderhoud. Toch is het wel nodig om regelmatig aandacht te schenken aan het onderhoud. Om het water vrij te houden van vuil en bladeren zijn er verschillende hulpmiddelen leverbaar zoals schepnetten, borstels en bodemzuigers.

Onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Bodyfit biedt u ook een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw zwembad te verzorgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo hoeft u zelf amper tijd in het onderhouden van uw zwembad te steken. Tevens ontvangt u aangepast advies van onze monteur en een aantrekkelijke korting op onderhoudsartikelen.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!