Bel 036-5225532

Nieuwe warmtepomp innovatie!

By Rochelle de Buck on mei 12, 2015 in Uncategorized
0

Warmtepomp zwembad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warmtepomp voor uw zwembad.

Dankzij de nieuwe ZS500-warmtepomp van Zodiac, gebaseerd op de Inverter-technologie, wordt het zwembadwater intelligent verwarmd: de pomp past haar werking aan volgens de door de gebruiker ingestelde waarde en de temperatuur van het water. Ze zorgt voor een constante watertemperatuur en een maximaal zwemcomfort. Er zijn drie mogelijke standen: de Boost, EcoSilence en Smart modus.

De Boost modus is vooral geschikt voor de verwarming van het zwembad in het begin van het seizoen. De pomp gebruikt dan haar volledige vermogen om de temperatuur zo snel mogelijk te laten stijgen.
De EcoSilence modus is aan te raden tijdens het zwemseizoen, omdat die de beste verhouding heeft wat betreft geluid, zuinigheid en prestatie. De pomp gebruikt dan tussen de 50 en 75% van haar vermogen om het water te verwarmen, afhankelijk van de temperatuur die moet worden aangehouden.
De Smart modus is ideaal voor autonoom gebruik, het hele seizoen door, in alle stilte. De gebruiker hoeft zich met niets bezig te houden want de pomp gebruikt haar vermogen om het zwembad constant te verwarmen.

 

Bent u op zoek naar een zwembad? Dan heeft Bodyfit een uitgebreid assortiment voor u! Kijk hier voor Starline zwembaden, kunststof zwembaden, houten zwembaden. U bent ook van harte welkom in onze showroom.