Bel 036-5225532

Vacature service monteur (32 of 40 uur)

Bodyfit Pools BV in Zeewolde is een modern en innovatief bedrijf en legt zich toe op de productie en installatie van prachtige maatwerk binnen- en buitenzwembaden en wellnessruimtes van hoogwaardige kwaliteit. Aanleg, onderhoud, service en renovatie komen bij ons dagelijks voor. Bodyfit Pools BV is een bedrijf met een informele sfeer waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Bodyfit Pools BV bedient zowel de particuliere als de openbare markt. Dé kans om te gaan werken bij een bedrijf waar ook jij trots op gaat zijn.

Werkzaamheden
Primair ben je bezig met het oplossen van storingen en het verlenen van service aan zwembadinstallaties, spa’s en stoomcabines. Daarnaast wordt je als monteur ingezet voor de installatie en vervaardiging van nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Je verricht zelfstandig technische installatiewerkzaamheden uit volgens werktekeningen en opdrachten. Dit alles in overleg met planning/projectbegeleiding. Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve uitvoering van het werk naar tevredenheid van de klant.

Functie-eisen
Een technische opleiding op minimaal middelbaar niveau is gewenst. Daarnaast heb je ruime ervaring in een gelijkwaardige functie. Je bent flexibel ingesteld en bent service- en klantgericht. Je bent representatief en je beschikt over rijbewijs BE. Ben je enthousiast, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je stressbestendig en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Solliciteer dan direct!

Aanbod
Een goede uitrusting, kwalitatief hoogwaardig materiaal én een eigen bus.
Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden.
Kleine organisatie met een informeel werkklimaat.
Er is veel ruimte voor ontwikkeling van je persoonlijke capaciteiten.
Een sfeer van inzet, betrokkenheid, ondernemerszin en werkplezier.

Het DNA van ons bedrijf is een nuchtere mentaliteit. Het is hard werken bij Bodyfit Pools BV. En dan bedoelen we ook: echt hard, dat gaat vanzelf, vanaf dag één. Binnen een team van jonge mensen, die allemaal net zo hard werken als jij. We werken met plezier samen aan één doel: topkwaliteit leveren voor onze klanten!

Heb je interesse in deze functie, reageer dan met een motivatie en CV naar Linda de Buck – linda@bodyfit.nl