Bel 036-5225532

 

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen

Met Sunshower haalt u het goede van de zon in huis. Zonlicht is essentieel voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Met een juiste en lage dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Vitamine D is belangrijk voor een goede weerstand en voor het behoud van sterke botten. Het geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht en/of infrarood straling. Het resultaat? U voelt zich energieker en krijgt een gezonde kleur.Sunshower Het infraroodlicht werkt ontspannend. Bovendien stimuleert dit warme licht de bloedsomloop en verlicht de spier- en gewrichtspijn. Deze shower is makkelijk in gebruik en is verkrijgbaar in zes uitvoeringen. Allemaal speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Het apparaat kan daarom in de douche hangen: u doucht en bruint tegelijkertijd!

 

Sunshower kopen

Bent u geïnteresseerd geraakt? Voor een ieder zijn wens is bij ons een geschikt exemplaar verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit zes verschillende modellen:

  • Deluxe
  • Combi
  • Pure XL
  • Pure
  • Solo
  • Duo

Deze modellen zijn allen op deze website te vinden. Heeft u een vraag neem dan gerust contact met ons op.

 

Werking

De Sunshower is aanbevolen door dermatologen. Zonlicht en infraroodwarmte tijdens uw dagelijkse douchebeurt geeft u een energiek gevoel en verhoogt uw weerstand.
Het is gezond: Zonlicht stimuleert de aanmaak van vitamine D, wat zorgt voor een goede weerstand en het behoud van sterke botten.
Het is ontspannend: Infraroodlicht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Het warme licht dringt tot diep door in de huid, en verwarmt zo uw spieren en gewrichten. Stijfheid en pijn verdwijnen en u kunt zich weer soepel bewegen.
Het is veilig: Regelmatig een lage dosis zonlicht is veilig en gezond. Een sessie van 10 minuten is volkomen veilig en voldoende voor een langdurig effect. Maar ook in technisch opzicht is de Sunshower veilig, alle producten uit het assortiment zijn speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Door het gepatenteerde koelsysteem met dubbele filter glasplaten kan de glasplaat wel warm worden, maar wanneer u de glasplaat aanraakt, zult u zich niet verbranden.