Bel 036-5225532

Stroomverbruik Spa

Dimension One SpaStroomverbruik spa en pompen

De hoeveelheid pompen en de isolatie van uw spa zijn van groot belang. Als u het hele jaar door uw spa wilt gebruiken dient u continu het water op temperatuur te houden. Dit kost 1 tot 4 euro per dag aan energiekosten afhankelijk van het merk spa. Wij adviseren u graag over het stroomverbruik van uw Spa.

UltraPure
Het UltraPure – watermanagement-systeem gebruikt energiebesparende omlooppompen van 98 Watt om het water te reinigen. 84% van de energie die gebruikt wordt door UltraPure wordt in de vorm van warmte terug naar het water geleid.
Bovendien worden alle spa’s van Dimension One Spas vervaardigd en van buizen voorzien door deskundigen zodat de HydraMax pompen zo weinig mogelijk energie verbruiken. Dit resulteert in kleinere, efficiëntere pompen die toch uitgerust zijn met een even grote massagekracht als grotere pompen.

100% foam-isolatie
De D1 spas zijn voorzien van Polyurethaan schuimisolatie, wat is goedgekeurd door milieubeschermingsinstanties, om uw spa te beschermen tegen weersinvloeden.
De spa is volledig uitgerust met schuimisolatie waardoor maximale warmteopslag gegarandeerd wordt met een minimaal energieverbruik.

Stroomverbruik spaGeïsoleerde cover
Alle Dimension One Spas worden voorzien van een luxe afsluitbare cover (deksel). Deze cover is vervaardigd uit een watervast vinyl waardoor de spa volledig afgesloten wordt en het water op temperatuur houdt. Overweeg daarom bij aanschaf een energiezuinig spa.

Kies voor Dimension One Spa, het stroomverbruik van deze spa’s zijn minimaal. Dimension One spa’s heeft de zuinigste spa’s van de wereld.