Bel 036-5225532

 

Stoombad; intensief genieten en tot rust komen

Met uw eigen stoombad kunt u ieder moment intensief genieten. Intensief genieten brengt balans in een druk en hectisch leven. Een bouwkundig bad is een gezonde investering. Stoombaden vinden gretig aftrek bij een groeiend publiek mede vanuit gezondheidsoogpunt. Het inhaleren van deze bijzonder vochtige lucht- al dan niet in combinatie met heerlijke stoombad geuren- is een verfrissende en ontspannende ervaring.
De heerlijke warmte, die snel het lichaam binnendringt, zorgt voor ontspanning van de spieren, hierdoor krijgt u een rustig en relaxt gevoel.

Maatwerk stoombad

Bodyfit bouwt bouwkundige (betegelde) stoombaden in privé woningen, hotels en recreatieparken. U kunt bij ons zelf bepalen hoe uw stoombad eruit komt te zien. Wij werken met losse componenten zodat u eenvoudig alles zelf kunt samenstellen. Dit maakt uw stoombad uniek. De realisatie wordt als totaalconcept aangeboden en door onze eigen vakmensen geïnstalleerd, alles naar uw wens en perfect passend in uw ruimte. U kunt een prachtige wellness-thuis faciliteit creëren.

Wilt u accessoires voor uw stoombad bestellen? Kijk in onze webshop.

Werking van het bad

In een stoombad loopt de temperatuur op tot circa 50°C bij een luchtvochtigheid van meer dan 80%. Uw lichaamstemperatuur zal iets stijgen en de natuurlijke lichaamsfuncties worden gestimuleerd. Het nemen van een stoombad versterkt het immuunsysteem, houdt uw lichaam gezond. De poriën van de huid openen zich waardoor ze diep worden gereinigd. Bovendien opent stoom de luchtwegen en houdt deze vrij. De heilzame werking van dit bad zorgt er ook voor dat vermoeidheid en spanningen verdwijnen.