Bel 036-5225532

Stoombad, intensief genieten

Intensief genieten brengt balans in een druk en hectisch leven. Ontdek de weldaad van een stoombad in uw eigen huis. Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Het inhaleren van deze bijzonder vochtige lucht- al dan niet in combinatie met heerlijke stoombad geuren- is een verfrissende en ontspannende ervaring.

Maatwerk stoombad

Bodyfit bouwt bouwkundige (betegelde) stoombaden in privé woningen, hotels en recreatieparken. U bepaalt zelf hoe uw stoombad eruit komt te zien. Wij werken met losse componenten zodat u eenvoudig alles zelf kunt samenstellen. Dit maakt uw stoombad uniek. De realisatie wordt als totaalconcept aangeboden en door onze eigen vakmensen geïnstalleerd, alles naar uw wens en perfect passend in uw ruimte. U kunt een prachtige wellness-thuis faciliteit creëren.

Wilt uw stoomgeuren bestellen? Kijk in onze webshop.

Werking

In een stoombad loopt de temperatuur op tot circa 50°C bij een luchtvochtigheid van meer dan 80%. Uw lichaamstemperatuur zal iets stijgen en de natuurlijke lichaamsfuncties worden gestimuleerd. Het nemen van een stoombad versterkt het immuunsysteem, houdt uw lichaam gezond. De poriën van de huid openen zich waardoor ze diep worden gereinigd. Bovendien opent stoom de luchtwegen en houdt deze vrij. De heilzame werking van een stoombad zorgt er ook voor dat vermoeidheid en spanningen verdwijnen.