Bel 036-5225532

Starline zwembad

Bodyfit is erkend dealer van Starline zwembaden. Starline is producent van Monoblock zwembaden. Deze baden zijn de meest geïsoleerde baden die momenteel verkrijgbaar zijn. Door de gladde wanden neemt het gebruik van chemicaliën af. Polyester Monoblock zwembaden van Starline bestaan uit één strak naadloos geheel. Een polyester Monoblock zwembad is zeer esthetisch, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. De polyester zwembaden zijn verkrijgbaar met diverse geïntegreerde inlooptrappen.

Starline zwembad ook iets voor u?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Starline zwembaden? Kom gerust eens langs om u te laten adviseren welk bad bij u past.
Op onze realisatie pagina staan diverse zwembad realisaties. Op deze website vindt u vele soorten modellen. U bent ook welkom om een bezoek aan onze showroom te brengen.

 

Zwembad accessoires

Bodyfit heeft een ruim assortiment Starline accessoires om uw zwembadplezier te vergroten.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadoverkapping
Met een zwembadoverkapping genieten onder alle weersomstandigheden van een zwembad in uw tuin. Met een zwembadoverkapping geniet  u het hele jaar door van uw zwembad, u bespaart enorm op verwarmingskosten en uw zwembad blijft altijd schoon. Klik hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Klik hier voor meer informatie.

 

Zwembad onderhoud

Zwembaden zijn er voor het plezier. Een modern Starline zwembad is dan ook gebouwd op basis van een minimum aan onderhoud. Toch is het wel nodig om regelmatig aandacht te schenken aan het onderhoud. Een goed onderhouden zwembad blijft niet alleen langer mooi, het behoudt ook z’n waarde.
Om het water vrij te houden van vuil en bladeren zijn er verschillende hulpmiddelen leverbaar zoals schepnetten, borstels en bodemzuigers.

Onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw Starline zwembad te verzorgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Tevens ontvangt u aangepast advies van onze monteur en een aantrekkelijke korting op onderhoudsartikelen.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!