Bel 036-5225532

Starline actie!

By Rochelle de Buck on februari 2, 2019 in Nieuws
0

Starline Roldeck actie!

Wilt u deze zomer nog genieten van een heerlijk Starline zwembad in uw tuin? Met de nieuwe Starline Roldeck actie wordt dit nóg aantrekkelijker! Koopt u voor 30 juni 2019 een Starline Monoblock bij ons, dan ontvangt u het Roldeck voor slechts €2.750,- inclusief BTW!

Minder onderhoud en beter beschermt
Een Starline Roldeck zwembadafdekking biedt veel voordelen en is een mooie en praktische accessoire van uw zwembad. Het Roldeck verhoogt de veiligheid, bijvoorbeeld door het kinderslot op het.
Met een zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt, het Roldeck zorgt namelijk voor een schoner zwembad. Eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel, met de solar lamellen kunt u zelfs via de afdekking uw zwembad mee verwarmen. Door dit Roldeck bespaart u fors op uw energiekosten.
De Starline Roldecks zijn van ‘premium quality’, waardoor u een kwalitatief en duurzaam product aanschaft voor uw zwembad. Het Roldeck is niet alleen een parel voor het oog, met de afstandbediening kunt u het Roldeck gemakkelijk vanuit huis bedienen.

Starline Monoblocks
Starline produceert zijn eigen polyester zwembaden in eigen beheer, waar alleen gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. De zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. De Starline zwembaden zijn 100% ‘Dutch’ design en kenmerken zich door een minimalistische look.
De toplaag van de zwembadwanden is UV-bestendig, krasvast en onverwoestbaar. Het materiaal is erg hard en glad, waardoor het antibacterieel en zacht voor uw huid is. Starline biedt een 100% tevredenheidsgarantie op haar zwembaden en geeft levenslange garantie op de waterdichtheid van de vinylester toplaag en de kuip.

Voor meer informatie over Starline Monoblocks of informatie over deze actie, kunt u gerust contact opnemen met ons via 036-5225532 of via info@bodyfit.nl. Daarnaast bent u altijd van harte welkom in onze showroom!

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 30 juni 2019
  • De actie is alleen geldig bij aankoop van een Starline Monoblock, inclusief zwembadinstallatie