Bel 036-5225532

Wellis spas       

Wellis spas is sinds 2003 toonaangevend binnen de spa en jacuzzi branche. Wellis is één van de grootste duurzame spa producenten in heel Europa. De fabriek in Hongarije beschikt over een ecologisch verantwoord hightech bedrijfspand, met geautomatiseerde productielijnen met speciale ABB robots.
Door jarenlang onderzoek en investeringen, heeft Wellis spas ontwikkeld die behoren tot de zuinigste en duurzaamste spas op de markt. De Wellis spas passen perfect in een gezonde en duurzame levensstijl, door de hoge kwaliteit producten, materialen en productieprocessen.

Wilt u ook genieten van uw eigen buitenspa, voorzien van alle luxe, heerlijke massages in weldadig warm water? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kenmerken Wellis spas

Poli-Max reinforcement
De kuip van de spa is één van de belangrijkste onderdelen van uw spa. Om de kwaliteit van de kuip voor 100% te garanderen heeft Wellis een speciaal systeem ontworpen. De volledige ecologische samenstelling van onder andere lucite acryl en polymeer, zorgt voor een sterke en stabiele kuip. Hierdoor is er geen kans op blistervorming en is het systeem volledig isolerend.

Polifoam spa isolatie
Het RTB – Reflective Thermal Barrier – systeem zorgt dat alle ‘verloren’ warmte, van bijvoorbeeld de pompen, benut wordt, om de lucht in de technische ruimte warm te houden. Daarnaast wordt de koude lucht van buiten tegen gehouden.

Verwarmde stille luchtpomp
De warme lucht in combinatie van het stille geluid van de pomp zorgt voor een unieke spa ervaring.

Energie efficiënte circulatiepomp
De energie efficiënte pompen staan bekend op hun lage energieverbruik (+- 40% minder dan andere circulatiepompen). De stille werking zorgt ervoor dat u bijna niet door heeft dat uw spa aan het werk is.

Ergonomische zit- en ligplaatsen
Wellis spas staan bekend om de hoogste kwaliteit van ergonomische hydromassages. Wellis heeft hiervoor samengewerkt met verschillende toonaangevende therapeuten en specialisten. Dit zorgt voor een heerlijke en effectieve massage voor iedere spiergroep en ieder type mens.

Pulsar massage systeem
Door middel van dit systeem kunt een volledig persoonlijke massage instellen. Door de negen verschillende massage mogelijkheden, op drie verschillende snelheden kunt u een massage kiezen die precies bij u past op het moment dat u gebruik maakt van uw spa.

Microsilk® huidtherapie
De Microsilk® therapie zorgt voor een zuurstof behandeling van de huid. Uw huid wordt gehydrateerd en voelt zijdezacht aan. Door het verhoogde zuurstof gehalte krijgt u een betere circulatie en cellulaire ademhaling, die de huid laten gloeien en stralen door de snelle huidcel regeneratie.