Bel 036-5225532

Starline Spa           

Een buitenspa met een tijdloos design, vervaardigd uit de beste kwaliteit materialen. Een Starline Spa biedt u een optimale hydromassage. Deze spa’s staan bekend om hun energie-efficiëntie naar de hoogste Europese normen. Elk spa bad is gemaakt met Europees vakmanschap.
Droom weg in het heerlijke warme bubbelende water van uw eigen whirlpool, of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Geniet en ontspan in elk seizoen van uw eigen whirlpool. Plaats uw spa bad binnen of buiten in de tuin, op uw balkon of op uw dakterras. Starline biedt u de beste kwaliteit buitenspa’s en garandeert u een ontspannende wellness ervaring!

Spa baden gemaakt met visie op wellness en milieu
De genezende, ontspannen werking van warm water is bekend sinds de oudheid. Een Starline Spa brengt hydrotherapie en hydromassage naar het volgende niveau door het maken van Spa’s voor uw ultieme comfort. Geniet wekelijks of zelfs dagelijks van de louterende werking van het bruisende warme water op uw lichaam. Met een whirlpool is het ultiem thuis ontspannen.
De whirlpools van Starline voldoen aan de hoogste milieu-eisen en behoren daarmee tot een van de beste in Europa!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Standaard uitvoering

 

Hydromassage hydromassage-starline-spa

Elke Starline Spa beschikt over het unieke WIRP hydromassagesysteem o
p basis van 4 verschillende typen jets. Het WIRP (Wervel, Impact, Roto en Pressie) massagesysteem staat garant voor een volledige lichaamsmassage met veel variatiemogelijkheden. De jets zijn individueel te openen en onderling uitwisselbaar.
Ook de kracht van de massage is per jet instelbaar. De gewenste combinatie van water en lucht op basis van het venturi principe zorgt voor de gewenste hydromassage. Per jettype worden er verschillende variaties en afmetingen geleverd, afhankelijk van het spa model.

LED verlichting

Starline SpaDe standaard interne LED-verlichting (Light Emitting Diodes) geeft de spa een speciale rustgevende sfeer in de avond. De instap en uitstap zijn ook veilig verlicht als u uw spa in het donker gebruikt.

De 6 kleuren centrale LED verlichting is standaard op alle Starline Spa modellen. De LED verlichting biedt u de mogelijkheid om de sfeer in de whirlpool en de effecten van chromotherapy te verhogen door het selecteren van verschillende kleuren. U kunt ook de verlichting geleidelijk laten overgaan van de ene naar de andere kleur. Chromo-therapie of kleur therapie zorgt voor een balans in onze emotionele toestand. Kleur en licht worden gebruikt om de energie balans van het lichaam te herstellen daar waar het ontbreekt fysieke, emotionele, spirituele of geestelijke kracht.

 

 

Filter systeem

Alle Starline Spa modellen zijn standaard uitgerust met een high-performance filter systeem dat het water schoon houdt. Voor een optimale filtratie kan het spa bad met een stille extra circulatie pomp worden uitgerust.

Het standaard-filter-systeem in elke spa bestaat uit een hoge dichtheid cartridge filter systeem dat ervoor zorgt dat de kleinste onzuiverheden uit het water worden gefilterd. Hierdoor hoeft het water slechts enkele malen per jaren te worden ververst.

Ozonator 

Starline Spa past een Corona Discharge Ozonator (CD03) toe om zo het onderhoud van uw spa te verminderen en de waterkwaliteit te verbeteren. Daarmee zijn is Starline de enige fabrikant die het belang van het toepassen van een ozonator onderstreept door standaard alle modellen hiermee uit te rusten.

Ozon is een ontsmettingsmiddel om de waterkwaliteit in uw spa te verbeteren. Ozone is een speciaal molecuul ook wel bekend als “actieve zuurstof” – dat bestaat uit drie zuurstofatomen. Het extra zuurstof atoom maakt ozon zeer reactief,dit geeft het zijn kracht als ontsmettingsmiddel en oxidant. In de natuur wordt Ozon gemaakt door het mengsel van zuurstof in de lucht en ultraviolette stralen of door een elektrische ontlading tijdens onweer. Het is een schoon, aangenaam frisse geur die je soms ervaart na een regenbui. De ozon in uw Spa is gemaakt door een ozonator, een kleine elektrische apparaat, die actieve zuurstof moleculen produceert en deze in het water injecteert.

Een natuurlijke ontsmetter

Ozon is een geheel natuurlijke Purifier en het meest krachtige oxidatiemiddel dat veilig in een spa kan worden gebruikt. Ozon is de natuurlijke Purifier ten opzichte van traditionele spa onderhoudsmiddelen. Ozon vermindert het vereiste gebruik van andere desinfectiemiddelen zoals chloor, en is zeer effectief in het doden van bacteriën.

Kraak helder resultaat

Starline Spa past Corona Discharge Ozonator toe in combinatie met een Dynamic Injector Technologie voor het meest optimale resultaat. De Dynamic Verstuiver technologie is een state-of-the-art water / ozon mixer die ervoor zorgt dat een hoog volume van zeer kleine belletjes ozon in de injector reageren met het water voordat het de Spa zelf terecht komt. De ozonator is alleen actief tijdens de filter-cyclus van de Spa en wanneer de Spa niet in gebruik is.

Afdekking

De afdekking die standaard bij elke Spa wordt geleverd zorgt voor optimaal behoud van de warmte van het water in uw spa en garandeert ook dat er geen bladeren of ander materiaal in de spa valt wanneer deze niet in gebruik is.

Wanneer u kiest voor een grey wash afwerking van de omkasting, dan zal de afdekking in bijpassende grijs worden geleverd. Met de natuurlijke red cedar kleur wordt een bruine afdekking geleverd.

Afdekking en afdekkingslift

De dikte en de dichtheid van het gebruikte isolatiemateriaal zijn twee primaire overwegingen die in aanmerking zijn genomen om te zorgen voor de hoogste isolatie waarde van de afdekking.

De veiligheidssloten zorgen ervoor dat de spa niet kan worden gebruikt door kinderen zonder ouderlijk toezicht. Deze sloten zorgen er ook voor dat de dekking op zijn plaats tijdens bijv. een zware wind.

Een lifter voor de afdekking kan worden geïnstalleerd, zodat u eenvoudig de afdekking kunt lichten. Vanwege de sterkte van de Starline Spa Red Cedar omkasting kan deze lifter direct aan de Spa worden gemonteerd. De lift wordt niet standaard meegeleverd. Neem contact met ons op (036-5225532) voor verdere details en installatie-eisen.

Opties

Spa trapjeStarline Spa trap

Ieder trapje wordt met de hand gemaakt en gekleurd volgens de exacte kleur van uw spa. De trapjes zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: greywash of red cedar.

De natuurlijke eigenschappen van ceder zorgen ervoor dat de treden niet glad zijn en de robuuste constructie maken het trapje extra stabiel. Het spa trapje is een optie en zit niet standaard bij de spa.

Externe filterunit

Een externe filterunit biedt u het hoogste niveau waterkwaliteit met zo min mogelijk onderhoud. Het externe filter is technologisch het meest duurzaam en stabiel voor wat betreft waterbehandeling en bevat een MG (Micro Glas) filtermedium. MG is vervaardigd uit gerecycled glas en filtert het water tenminste 30% zuiverder dan zonder een extern filter. De filterunit wordt extern geplaatst, naast uw spa of als onderdeel van een overflow systeem met buffertank.

Externe warmtewisselaar

Het water kan extra duurzaam worden verwarmd dor de watertoevoer aan te sluiten op uw centrale verwarming (cv). Deze innovatie verwarmt het water in uw spa vier keer sneller en efficiënter waardoor het enorm energiebesparend en dus milieuvriendelijker is.