Bel 036-5225532

Jacuzzi kopen

Maak kennis met een heerlijke jacuzzi. Een wereld van luxe en rust. Een jacuzzi is de sfeervolle finishing touch van een tuin. Na een lange dag is de luxe jacuzzi dè plek om tot rust te komen. Ontspanning en wellness komen samen in een jacuzzi.

Een jacuzzi is pas een jacuzzi als deze op uw persoonlijke wensen aansluit. Wilt u een jacuzzi kopen? Onze adviseurs informeren u graag over de werking van de verschillende jacuzzi baden. Voor de juiste keuze van een jacuzzi is het prettig dat u dat zelf kunt ervaren. U kunt in alle rust de weldaad van een jacuzzi ervaren in onze showroom. Kom proefbubbelen! Bel voor een afspraak 036-5225532 of mail info@bodyfit.nl

Starline Spas

D1spa

Dimension One Spa’s

Zwem-spa

Zwem Spa’s

Meest energie zuinige jacuzzi

De jacuzzi’s uit het assortiment van Bodyfit zijn de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De warmte wordt vastgehouden door de volledig full foam isolatie en de geïsoleerde afdekking.
Vanuit het oogpunt van duurzaamheid kunnen wij onze spa’s ook leveren met verwarming door middel van zonne-energie of een aansluiting op uw centrale verwarming.

U heeft al een prachtige energiezuinige jacuzzi voor € 6.995,=

 

 

 

Jacuzzi onderhoud

Een jacuzzi heeft relatief weinig onderhoud nodig, maar dit dient wel met regelmaat te gebeuren.

Onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van de luxe van uw jacuzzi. Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw jacuzzi te verzorgen tegen een zeer scherpe prijs.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!