Bel 036-5225532

Jacuzzi

Maak kennis met een heerlijke jacuzzi. Een wereld van luxe en rust. Dit spabad is de sfeervolle finishing touch van een tuin. Na een lange dag is het dé plek om tot rust te komen. Ontspanning voor lichaam en geest komen samen in dit heerlijke bad. Maak van uw droom oom werkelijkheid en neem eens vrijblijvend een kijkje, naast deze website, in onze showroom. U kunt in alle rust de weldaad van een heerlijk bad ervaren in onze showroom.

Diverse soorten en maten jacuzzi’s

Onze adviseurs informeren u graag over de werking van de verschillende baden. Bodyfit Wellness is erkend dealer van Dimension One Spas en Starline spas. Zo bieden wij u een uitgebreid assortiment van de beste spa’s op de markt! Voor de juiste keuze van een jacuzzi is het prettig dat u dat zelf kunt ervaren. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom.

4Seasons spa's

Starline Spas

D1spa

Dimension One Spa’s

Houtgestookte-hottub-thumb

Houtgestookte Hottub

Zwem-spa

Zwem Spa’s

 

Meest energie zuinig

De jacuzzi’s uit het assortiment van Bodyfit zijn de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De warmte wordt vastgehouden door de volledig full foam isolatie en de geïsoleerde afdekking. Kijk hier voor ons Dimension One Spa assortiment. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid kunnen wij onze spa’s ook leveren met verwarming door middel van zonne-energie of een aansluiting op uw centrale verwarming. U heeft al een prachtige energiezuinige jacuzzi voor € 6.995,=

 

Onderhoud

Een jacuzzi heeft relatief weinig onderhoud nodig, maar dit dient wel met regelmaat te gebeuren. Onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop. Onderhoudscontract Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van de luxe van uw jacuzzi. Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw jacuzzi te verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!