Bel 036-5225532

 

dimension one spaEnergiezuinige spa

Onze Dimension One Spas uit Amerika zijn de meest energiezuinigste spa’s ter wereld!
Deze spas onderscheiden zich doordat:

  • De Dimension One Spas beschikken over het meest energiezuinige verwarmingssysteem, waardoor ze tot 85% minder energie verbruiken ten opzichte van andere spa baden.
  • De spa’s minimaal warmteverlies hebben door hoogwaardige isolatie.
  • De spa’s minimaal energieverbruik hebben door een gepatenteerd 10-staps waterzuiveringssyteem.
  • RoHS is de bindende regelgeving van de Europese unie, die het gebruik van gevaarlijke stoffen in elektronica aan banden legt.
    Alle Dimension One Spa producten voldoen aan deze regelgeving.
  • Exclusief gebruik van FSC-plantage hout en gerecyclede materialen.
  • De Vision cartridge biedt een alternatief voor agressieve waterzuivering. Dit patroon op basis van zilverkatalysator technologie dood 99,98% van alle bacteriën.

Bij Dimension One Spas staat innovatie centraal. Dankzij het unieke waterzuiveringssysteem en een continue verversing van het water, behoeft een Dimension One spa weinig onderhoud.

Ontspan in het warme kristalheldere water en laat uw vermoeide schouders masseren. Een privé moment, een moment van ontmoeting met familie of vrienden,  een spa van Bodyfit biedt het u allemaal.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Innovaties

Het NeckFlex-straalsysteem
In de anatomie van hydromassage biedt het NeckFlex-straalsysteem de allerbeste ervaring in precisiemassage. Het NeckFlex™-straalsysteem heeft vier krachtige, instelbare spuitmondjes die ergonomisch zijn ingebed in een gebogen en gevoerde hoofdsteun. Van elk spuitmondje kun je het watervolume en de spuithoek instellen. De hoogte van de gevoerde hoofdsteun is ook instelbaar op vijf verschillende hoogtes, zodat ze perfect voor ieder hoofd past. D1 heeft dit persoonlijke genotstoestel uitgevonden en gepatenteerd, het eerste en enige instelbare nekkussen met massagestralers in de branche

biform_seatingBioform-ligstoel
Wat is het belangrijkste aan een spa? Jijzelf! Met dat in het achterhoofd passen de biomechanische ontwerpers van Dimension One Spas de principes van de hydronomie toe om exclusieve “antidrijf”-zitjes te ontwerpen, zodat je lekker blijft zitten in plaats van stuurloos rond te drijven. BioForm-ligstoelen en de hydronomische wetenschap die erachter schuilt, biedt je ook een optimale lichaamspositie, waardoor je helemaal onderdompelt, ideale besturing en plaatsing van de spuitmondjes en de juiste soorten en maten ervan.

Dimension One Ultra Lounge

UltraLounge-zitbank
Water bezit de kracht om je psychisch te verfrissen, mentale brandstof bij te tanken en het lichaam te ontspannen. D1 maakt de kracht van water werkzaam met UltraLounge, de “bad-in-bad”-massagezitbank die de massage van kop tot teen voorziet, waardoor spanningen en problemen van je af spoelen en je van een volmaakte hydrotherapie geniet. De UltraLounge-zitbank is uiteraard ook gebaseerd op D1’s principes van de hydronomie. Zodoende kun je genieten van de vele extra’s van de UltraLounge, zoals anti-wegdrijfdesign, passende vormen voor je benen en Tactiele Therapie voor je polsen en handen. Laat je eens lekker verwennen!

De Aurora II, Californian, Chairman, Chairman II, Diplomat, Nautilus, Seville en Triad II zijn uitgerust met het gepatenteerde UltraPure™ Waterbeheersysteem. Het UltraPure™ Waterbeheersysteem is een geïntegreerd waterbeheersysteem met 24-uur Mazzei-T-ozoninjectie, een tweetraps-contactkamer, geïntegreerde circulatiepomp, 24-uur 100% filtratie, verwarming op verlangen, en handhaaft tevens de vooringestelde watertemperatuur zonder gebruikmaking van een jetpomp.

UltraLife

Sunstone Tanzanite Gray Marble Moonstone

 

 

Envirotect Brown

Envirotect Brown

Envirotect Gray

Envirotect Gray

Envirotect Tan

Envirotect Tan

Terracina Cherry

Terracina Cherry

Terracina Driftwood Gray

Terracina Driftwood Gray

Terracina Summer Pine

Terracina Summer Pine

Terracina Vintage Cedar

Terracina Vintage Cedar