Bel 036-5225532

Dimension One Spas

Dimension One Spas is opgericht in 1977 en uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste fabrikanten van spa’s en aquatic fitness systemen in Amerika. Bodyfit heeft een ruim assortiment aan luxe Dimension One spa’s en dankzij jarenlange ervaring en een eigen servicedienst kunt u zorgeloos genieten van een spa in de tuin.
Ontdek een stukje luxe in eigen achtertuin. Ontspan in het warme kristalheldere water en laat uw vermoeide schouders masseren. Een privé moment, of een moment van ontmoeting met familie of vrienden, een spa van Bodyfit biedt het u allemaal.

Bij Dimension One Spas staat innovatie centraal. Dankzij unieke waterzuiveringssystemen en een continue verversing van het water, behoeft deze spa weinig onderhoud. De spa’s staan bekend om hun energie-efficiëntie naar de hoogste Europese normen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Innovaties

Het NeckFlex-straalsysteem
In de anatomie van hydromassage biedt het NeckFlex-straalsysteem de allerbeste ervaring in precisiemassage. Het NeckFlex™-straalsysteem heeft vier krachtige, instelbare jets die ergonomisch zijn ingebed in een gebogen en gevoerde hoofdsteun. Van elke jet kun je het watervolume en de spuithoek instellen. De hoogte van de gevoerde hoofdsteun is ook instelbaar op vijf verschillende hoogtes, zodat ze perfect voor ieder hoofd past. D1 heeft dit persoonlijke genotstoestel uitgevonden en gepatenteerd, het eerste en enige instelbare nekkussen met massagestralers in de branche

biform_seatingBioform-ligstoel
Wat is het belangrijkste aan een spa? Jijzelf! Met dat in het achterhoofd passen de biomechanische ontwerpers van Dimension One Spas de principes van de hydronomie toe om exclusieve “antidrijf”-zitjes te ontwerpen, zodat je lekker blijft zitten in plaats van stuurloos rond te drijven. BioForm-ligstoelen en de hydronomische wetenschap die erachter schuilt, biedt je ook een optimale lichaamspositie, waardoor je helemaal onderdompelt, ideale besturing en plaatsing van de spuitmondjes en de juiste soorten en maten ervan.

Dimension One Ultra Lounge

UltraLounge-zitbank
Water bezit de kracht om je psychisch te verfrissen, mentale brandstof bij te tanken en het lichaam te ontspannen. D1 maakt de kracht van water werkzaam met UltraLounge, de “bad-in-bad”-massagezitbank die de massage van kop tot teen voorziet, waardoor spanningen en problemen van je af spoelen en je van een volmaakte hydrotherapie geniet. De UltraLounge-zitbank is uiteraard ook gebaseerd op D1’s principes van de hydronomie. Zodoende kun je genieten van de vele extra’s van de UltraLounge, zoals anti-wegdrijfdesign, passende vormen voor je benen en Tactiele Therapie voor je polsen en handen. Laat je eens lekker verwennen!

De Aurora II, Californian, Chairman, Chairman II, Diplomat, Nautilus, Seville en Triad II zijn uitgerust met het gepatenteerde UltraPure™ Waterbeheersysteem. Het UltraPure™ Waterbeheersysteem is een geïntegreerd waterbeheersysteem met 24-uur Mazzei-T-ozoninjectie, een tweetraps-contactkamer, geïntegreerde circulatiepomp, 24-uur 100% filtratie, verwarming op verlangen, en handhaaft tevens de vooringestelde watertemperatuur zonder gebruikmaking van een jetpomp.

In het onderstaande filmpje ziet u hoe het technische gedeelte van de Dimension One Spas er uit ziet.

UltraLife

Sunstone Tanzanite Gray Marble Moonstone

 

 

Envirotect Brown

Envirotect Brown

Envirotect Gray

Envirotect Gray

Envirotect Tan

Envirotect Tan

Terracina Cherry

Terracina Cherry

Terracina Driftwood Gray

Terracina Driftwood Gray

Terracina Summer Pine

Terracina Summer Pine

Terracina Vintage Cedar

Terracina Vintage Cedar

D1 Hub

De Dimension One Spas (vanaf 2015) zijn uitgerust met het D1 HUB display. OP het display kunt u alle instellingen van de spa beheren. Het display kan verbonden worden aan uw WiFi-netwerk. Wanneer de app is verbonden met het netwerk, kunt u via de speciale D1 Connect app uw spa bedienen waar u ook bent.

Met deze nieuwste innovatie wordt het gebruiksgemak van de spa enorm bevorderd.  U kunt nu vanaf een afstand de watertemperatuur regelen, de jets activeren, de lichten aanzetten en uw fontein bedienen.
De app beschikt over zes verschillende programma’s, die de spa laten draaien op uw “stemming”. U kan bijvoorbeeld kiezen voor het programma “Kids”, dit programma laat de spa rustig draaien, de jets op een lage snelheid en laat de kinderen plezier beleven in de spa.

Stroomverbruik

Het stroomverbruik van uw spa is afhankelijk van een aantal factoren. Eén ding is duidelijk Dimension One Spa heeft de zuinigste spa’s van de wereld.

UltraPure
Het UltraPure – watermanagement-systeem gebruikt energiebesparende omlooppompen van 98 Watt om het water te reinigen. 84% van de energie die gebruikt wordt door UltraPure wordt in de vorm van warmte terug naar het water geleid.
Bovendien worden alle spa’s van Dimension One Spas vervaardigd en van buizen voorzien door deskundigen zodat de HydraMax pompen zo weinig mogelijk energie verbruiken. Dit resulteert in kleinere, efficiëntere pompen die toch uitgerust zijn met een even grote massagekracht als grotere pompen.

100% foam-isolatie
De D1 spas zijn voorzien van Polyurethaan schuimisolatie, wat is goedgekeurd door milieubeschermingsinstanties, om uw spa te beschermen tegen weersinvloeden.
De spa is volledig uitgerust met schuimisolatie waardoor maximale warmteopslag gegarandeerd wordt met een minimaal energieverbruik.

Stroomverbruik spaGeïsoleerde cover
Alle Dimension One Spas worden voorzien van een luxe afsluitbare cover (deksel). Deze cover is vervaardigd uit een watervast vinyl waardoor de spa volledig afgesloten wordt en het water op temperatuur houdt. Overweeg daarom bij aanschaf een energiezuinig spa.

Kies voor Dimension One Spa, het stroomverbruik van deze spa’s zijn minimaal.