Bel 036-5225532

Bubbelbad kopen

Maak kennis met een heerlijk bubbelbad. Een wereld van luxe en rust. Een bubbelbad is de sfeervolle finishing touch van een tuin. Na een lange dag is het luxe bubbelbad dé plek om tot rust te komen. Ontspanning en wellness komen samen in uw eigen bubbelbad.
Bodyfit biedt uw een ruime collectie baden die uniek zijn. Bodyfit vertegenwoordigt 2 spamerken: Dimension One Spa en Starline Spa. Beide spa merken zijn uiterst zuinige spabaden met het zuiverste water op de markt. Dimension One heeft al veel awards gewonnen met haar vernuftige technologieën. Bekijk hier de kenmerken van een Dimension One Spa.

Een bubbelbad is pas een bad als deze op uw persoonlijke wensen aansluit. Onze adviseurs informeren u graag over de werking van deze prachtige spa’s.

4Seasons spa's

Starline Spas

D1spa

Dimension One Spa’s

Zwem-spa

Zwem Spa’s

Meest energie zuinige bubbelbaden

De bubbelbaden uit het assortiment van Bodyfit zijn de meest energiezuinige spas op de markt. De warmte wordt vastgehouden door de volledig full foam isolatie en de geïsoleerde afdekking.
Vanuit het oogpunt van duurzaamheid kunnen wij onze bubbelbaden ook leveren met verwarming door middel van zonne-energie of een aansluiting op uw centrale verwarming.

U heeft al een prachtig energiezuinig bubbelbad voor € 6.995,=

 

 

 

Onderhoud bubbelbad

Een bubbelbad heeft relatief weinig onderhoud nodig, maar dit dient wel met regelmaat te gebeuren.
Onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van de luxe van uw bubbelbad. Hierbij is een juist uitgevoerd periodiek onderhoud aan uw bubbelbad van essentieel belang voor de levensduur van uw bubbelbad en de kwaliteit van uw water. Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw bubbelbad te verzorgen tegen een zeer scherpe prijs.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!