Bel 036-5225532

Bubbelbad kopen

Maak kennis met een heerlijk bubbelbad. Een wereld van luxe en rust. Een spa is de sfeervolle finishing touch van een tuin. Na een lange dag is het luxe spabad dè plek om tot rust te komen. Ontspanning en wellness komen samen in een spa.
Bodyfit biedt uw een ruime collectie baden die uniek zijn. Bodyfit vertegenwoordigt 2 spamerken Dimension One Spa en Starline Spas. Uiterst zuinige spabaden met het zuiverste water op de markt, Dimension One heeft al veel awards gewonnen met haar vernuftige technologieën. Bekijk hier de kenmerken van een Dimension One Spa.

Geniet van uw eigen bubbelbad 

Wanneer u van plan bent een bubbelbad te gaan kopen dan moet u op een aantal punten letten. Deze punten zijn van belang voor het onderhoud en het behoud van de kwaliteit van uw bad. Bodyfit is de aangewezen persoon die u kan adviseren in de keuzen bubbelbaden die er te verkrijgen zijn. Wij vinden het belangrijk dat u lange jaren plezier zult hebben van uw bubbelbad en geven daarom graag ons advies. Mocht u willen weten welke type spabad het beste bij uw situatie past?

Een spabad is pas een bad als deze op uw persoonlijke wensen aansluit. Onze adviseurs informeren u graag over de werking van deze prachtige spa’s.

Starline Spas

D1spa

Dimension One Spa’s

Houtgestookte-hottub-thumb

Houtgestookte Hottub

Zwem-spa

Zwem Spa’s

Meest energie zuinige bubbelbaden

De bubbelbaden uit het assortiment van Bodyfit zijn de meest energiezuinige spas op de markt. De warmte wordt vastgehouden door de volledig full foam isolatie en de geïsoleerde afdekking.
Vanuit het oogpunt van duurzaamheid kunnen wij onze bubbelbaden ook leveren met verwarming door middel van zonne-energie of een aansluiting op uw centrale verwarming.

U heeft al een prachtig energiezuinig bubbelbad voor € 6.995,=

 

 

 

Onderhouden van het bad

Een bubbelbad heeft relatief weinig onderhoud nodig, maar dit dient wel met regelmaat te gebeuren.
Onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van de luxe van uw bad. Hierbij is een juist uitgevoerd periodiek onderhoud aan uw spabad van essentieel belang voor de levensduur van uw bad en de kwaliteit van het water. Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw bubbelbad te verzorgen tegen een zeer scherpe prijs.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!