Bel 036-5225532

4Seasons Spa

De productie van 4Seasons Spa is volledig overgenomen door Starline. De modellen zijn exact hetzelfde gebleven. Hierdoor kunnen we voor u een complete lifestyle van wellness en luxe creëren.

Een buitenspa met een tijdloos design, vervaardigd uit de beste kwaliteit materialen. Een whirlpool van Starline biedt u een optimale hydromassage. Deze spa’s staan bekend om hun energie-efficiëntie naar de hoogste Europese normen. Elk spa bad is gemaakt met Europees vakmanschap. Droom weg in het heerlijke warme bubbelende water van uw eigen whirlpool, of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Geniet en ontspan in elk seizoen van uw eigen whirlpool. Plaats uw spa bad binnen of buiten in de tuin, op uw balkon of op uw dakterras. Starline biedt u de beste kwaliteit buitenspa’s en garandeert u een ontspannende wellness ervaring! Whirlpool, bubbelbad of buitenspa; allemaal dezelfde termen voor een heerlijke wellness ervaring.

Spa baden gemaakt met visie op wellness en milieu
De genezende, ontspannen werking van warm water is bekend sinds de oudheid. Een Starline Spa brengt hydrotherapie en hydromassage naar het volgende niveau door het maken van Spa’s voor uw ultieme comfort. Geniet wekelijks of zelfs dagelijks van de louterende werking van het bruisende warme water op uw lichaam. Met een whirlpool is het ultiem thuis ontspannen.
De whirlpools van Starline voldoen aan de hoogste milieu-eisen en behoren daarmee tot een van de beste in Europa!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Innovaties

4Seasons SpaDe standaard interne LED-verlichting (Light Emitting Diodes) geeft de Spa een speciale rustgevende sfeer in de avond. De instap en uitstap zijn ook veilig verlicht als u uw Spa in het donker gebruikt.

LED-Licht

De 6 kleuren centrale LED verlichting is standaard op alle 4SeasonsSpas modellen. De LED verlichting biedt u de mogelijkheid om de sfeer in de whirlpool en de effecten van chromotherapy te verhogen door het selecteren van verschillende kleuren. U kunt ook de verlichting geleidelijk laten overgaan van de ene naar de andere kleur. Chromo-therapie of kleur therapie zorgt voor een balans in onze emotionele toestand. Kleur en licht worden gebruikt om de energie balans van het lichaam te herstellen daar waar het ontbreekt fysieke, emotionele, spirituele of geestelijke kracht.

U kunt ervoor kiezen om deze LED verlichting uit te bereiden voor extra sfeer en efficiëntere Chromo-therapie. De uitbreiding bestaat uit meerdere kleine LED verlichtingspunten in de Spa , zowel op als onder het waterniveau.

Alle Starline whirlpool modellen zijn standaard uitgerust met een high-performance filter systeem dat het water schoon houdt. Voor een optimale filtratie kan het spa bad met een stille extra circulatie pomp worden uitgerust.

Filter-systeem: specificaties

Het standaard-filter-systeem in elk Spa Bad bestaat uit een hoge dichtheid cartridge filter systeem dat ervoor zorgt dat de kleinste onzuiverheden uit het water worden gefilterd. Hierdoor hoeft het water slechts enkele malen per jaren te worden ververst

Starline past een Corona Discharge Ozonator (CD03) toe om zo het onderhoud van uw Spa te verminderen en de waterkwaliteit te verbeteren. Daarmee zijn we de enige fabrikant die het belang van het toepassen van een ozonator onderstreept door standaard alle modellen hiermee uit te rusten

Ozone: specificaties

Ozon is een ontsmettingsmiddel om de waterkwaliteit in uw Spa te verbeteren. Ozone is een speciaal molecuul ook wel bekend als “actieve zuurstof” – dat bestaat uit drie zuurstofatomen. Het extra zuurstof atoom maakt ozon zeer reactief,dit geeft het zijn kracht als ontsmettingsmiddel en oxidant. In de natuur wordt Ozon gemaakt door het mengsel van zuurstof in de lucht en ultraviolette stralen of door een elektrische ontlading tijdens onweer. Het is een schoon, aangenaam frisse geur die je soms ervaart na een regenbui. De ozon in uw Spa is gemaakt door een ozonator, een kleine elektrische apparaat, die actieve zuurstof moleculen produceert en deze in het water injecteerd.

Een natuurlijke ontsmetter

Ozon is een geheel natuurlijke Purifier en het meest krachtige oxidatiemiddel dat veilig in een Spa kan worden gebruikt. Ozon is de natuurlijke Purifier ten opzichte van traditionele Spa onderhoudsmiddelen. Ozon vermindert het vereiste gebruik van andere desinfectiemiddelen zoals chloor, en is zeer effectief in het doden van bacteriën.

Kraak helder resultaat

Starline past Corona Discharge Ozonator toe in combinatie met een Dynamic Injector Technologie voor het meest optimale resultaat. De Dynamic Verstuiver technologie is een state-of-the-art water / ozon mixer die ervoor zorgt dat een hoog volume van zeer kleine belletjes ozon in de injector reageren met het water voordat het de Spa zelf terecht komt. De ozonator is alleen actief tijdens de filter-cyclus van de Spa en wanneer de Spa niet in gebruik is

Spacover 4Seasons spa

Cover 4Seasons spa

De afdekking die standaard bij elke Spa wordt geleverd zorgt voor optimaal behoud van de warmte van het water in uw Spa en garandeert ook dat er geen bladeren of ander materiaal in de Spa valt wanneer deze niet in gebruik is.

Wanneer u kiest voor een grey wash afwerking van de omkasting, dan zal de afdekking in bijpassende grijs worden geleverd. Met de natuurlijke red cedar kleur wordt een bruine afdekking geleverd.

Afdekking: specificaties

Afdekking en afdekkinglift

De dikte en de dichtheid van het gebruikte isolatiemateriaal zijn twee primaire overwegingen die in aanmerking zijn genomen om te zorgen voor de hoogste isolatie waarde van de afdekking.

De veiligheidssloten zorgen ervoor dat de Spa niet wordt gebruikt door kinderen zonder ouderlijk toezicht. Deze sloten zorgen er ook voor dat de dekking op zijn plaats tijdens zware wind.

Een lifter voor de afdekking kan worden geïnstalleerd, zodat u eenvoudig de afdekking kunt lichten. Vanwege de sterkte van de 4SeasonsSpa Red Cedar omkasting kan deze lifter direct aan de Spa worden gemonteerd. Neem contact met ons op (036-5225532) voor verdere details en installatie-eisen.

Spa Trapje: specificaties

Red Cedar accessoires

Ieder trapje wordt met de hand gemaakt en gekleurd volgens de exacte kleur van uw Spa. De natuurlijke eigenschappen van ceder zorgen ervoor dat de treden niet glad zijn en de robuuste constructie maken het trapje extra stabiel.

Modellen