Bel 036-5225532

Spa's

Maak kennis met een heerlijke spa. Een wereld van luxe en rust. Een spa is de sfeervolle finishing touch van een tuin. Na een lange dag is de luxe spa dè plek om tot rust te komen. Ontspanning en wellness komen samen in een spa.
Bodyfit is erkend Dimension One Spa en Starline Spa dealer.

Een spa is pas een spa als deze op uw persoonlijke wensen aansluit. Onze adviseurs informeren u graag over de werking van de verschillende spabaden. Voor de juiste keuze van een spa is het prettig dat u dat zelf kunt ervaren. U kunt in alle rust de weldaad van een buitenspa ervaren in onze showroom. Kom proefbubbelen!

Starline Spas

Dimension One Spa’s

Meest energie zuinige spa’s

De spa’s uit het assortiment van Bodyfit zijn de meest energiezuinige spas op de markt. De warmte wordt vastgehouden door de volledig full foam isolatie en de geïsoleerde afdekking.
Vanuit het oogpunt van duurzaamheid kunnen wij onze spa’s ook leveren met verwarming door middel van zonne-energie of een aansluiting op uw centrale verwarming.

U heeft al een prachtige energiezuinige spa voor € 6.995,=

 

 

 

Spa onderhoud

Een spa heeft relatief weinig onderhoud nodig, maar dit dient wel met regelmaat te gebeuren.
Onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van de luxe van uw spa. Hierbij is een juist uitgevoerd periodiek onderhoud aan uw spa van essentieel belang voor de levensduur van uw spa en de kwaliteit van uw water. Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw spa te verzorgen tegen een zeer scherpe prijs.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!