Bel 036-5225532

Spa’s

Na een drukke dag studeren, werken, sporten en alle andere afspraken, is een moment van ontspanning van groot belang. Een spa is dan de plek om tot rust te komen. De Dimension One Spas en Starline Spas van Bodyfit garanderen u het hele jaar door, elke dag, een heerlijk ontspanningsmoment. Een spa is niet alleen een duurzame investering voor uw ontspanning, maar ook voor uw gezondheid! Onze baden bieden u heerlijke massage op elk gewenste plek in aangenaam warm water! Wij ontzorgen u volledig, zodat u alleen maar tot rust hoeft te komen en kan genieten!

Van advies tot volledige realisatie van spa’s

Al meer dan 15 jaar staan wij voor u klaar met advies, ontwerp en volledige realisatie van spa’s. Onze adviseurs informeren u graag over de werking, kwaliteit en duurzaamheid van onze baden. Ervaar het genot van een van onze baden zelf in onze showroom en laat u meenemen in de wereld van luxe en rust! Wij denken graag met u mee, om de spa te kiezen die het beste aansluit op uw wensen!

Enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 036-5225532 of via info@bodyfit.nl

Starline Spas

Dimension One Spas

Wellis Spas

Energie zuinige spa

De spa’s uit het assortiment van Bodyfit zijn de meest energiezuinige spas op de markt. De warmte wordt vastgehouden door de volledig full foam isolatie en de geïsoleerde afdekking.
Vanuit het oogpunt van duurzaamheid kunnen wij onze spa’s ook leveren met verwarming door middel van zonne-energie of een aansluiting op uw centrale verwarming.

U heeft al een prachtige energiezuinige spa voor € 6.995,=

 

 

 

Spa onderhoud

Een spa heeft relatief weinig onderhoud nodig, maar dit dient wel met regelmaat te gebeuren.
Onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van de luxe van uw spa. Hierbij is een juist uitgevoerd periodiek onderhoud aan uw spa van essentieel belang voor de levensduur van uw spa en de kwaliteit van uw water. Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw spa te verzorgen tegen een zeer scherpe prijs.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!