Bel 036-5225532

 

Finse sauna

Door de warmte is de Finse sauna niet alleen ontspannend voor uw lichaam, het is ook nog eens goed voor uw lichaam! Door de temperatuur worden er meer afvalstoffen afgevoerd. Na een saunakuur voelt uw huid schoner aan. Een Finse sauna in combinatie met infraroodtechniek zorgt er zelfs voor dat spierpijn en blessures verdwijnen.

Een sauna van Saunabouw Bodyfit is een sauna met de Finse roots met de kwaliteit van vandaag. Onze sauna’s worden dus gemaakt in eigen saunabouw fabriek. Hierdoor kunnen we aan veel wensen van onze klanten voldoen.

Opbouw Finse sauna

De Finse sauna’s worden opgebouwd uit hoogwaardig geïsoleerde paneelelementen. Voor de binnenzijde van deze paneelelementen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde houtsoorten, zoals Ficht, Western Red Cedar, Hemlock en Espen. Voor de buitenzijden van deze sauna kunnen we ook variëren in afwerking, met bijvoorbeeld tegels, stucwerk, of design meubelplaat.
De sauna’s worden op een aluminium grondprofiel geplaatst om een solide basis te creëren, optrekkend vocht te weren en een lange levensduur de garanderen. Ook de slimme plafondconstructie zorgt voor uitstekende isolatie en een vriendelijke energienota.
Het interieur, vervaardigd van Abachi-hout, wordt geschroefd en verlijmd zodat een zeer degelijk geheel ontstaat.

Opties

Er zijn diverse luxe opties mogelijk zoals:
-Lichttherapie op basis van LED verlichting
-Kruidenaroma-therapie
-Ingebouwde luidsprekers
-Raampartij
-Combinatie met kortegolf infrarood

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Finse sauna bij u thuis? Kom gerust langs voor advies op maat.