Bel 036-5225532

Uw eigen buitensauna

Geniet van de luxe van uw eigen buitensauna in de privacy van uw eigen tuin! Heerlijk ontspannen in de warmte en afkoelen in de frisse buitenlucht voor een echte oppepper. Ervaar zo de Scandinavische traditie op eigen bodem. Daarnaast is een sauna ook een investering in uw gezondheid. Een bezoek aan een sauna is een weldaad voor lichaam en geest. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van uw spieren, ook dan zal dit een helende werking geven. Maar natuurlijk is het ook gewoon erg prettig voor de ontspanning. Kortom, u voelt zich weer fit en vitaal.

Buitensauna op maat

Voor een ieder zijn wens en smaak is er wel een geschikte sauna te bestellen. Wij leveren diverse sauna’s op maat. Wanneer u een persoonlijk advies wenst. Dan kunt u contact met ons opnemen. Lees hieronder meer informatie of breng een bezoek aan de showroom. U vindt onze contact gegevens op de contactpagina.

Aanbod en productie

Bodyfit levert een breed aanbod aan buitensauna’s voor verschillende prijsklassen. Al onze sauna’s zijn van hoge kwaliteit en kunnen gemaakt worden naar uw wensen qua grootte en materiaalsoorten. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een sauna in een tuinhuisje te plaatsen.

Bodyfit Saunabouw produceert onderhoudsvriendelijke buitensauna’s. De materialen die voor deze sauna’s gebruikt worden zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bestemd voor gevelbekleding.

Showroom

Wilt u een buitensauna kopen? Bezoek onze showroom en maak kennis met de kwaliteit van de Bodyfit® binnen en buitensauna’s. Onze adviseurs nemen graag de tijd om uw wensen en ideeën uit te werken en u te informeren over de vele mogelijkheden, aangepast op uw budget. Voor een gericht adviesgesprek kunt u ook een afspraak maken via telefoonnummer: 036-5225532 of email info@bodyfit.nl

Neem eens een kijkje in onze webshop voor een ruime keuze aan sauna accessoires voor in uw buitensauna!