Bel 036-5225532

Saunakachel

Een Saunakachel

Het verwarmingssysteem van de traditionele saunacabines berust op het verhitten van een zeer grote massa natuurstenen, welke de opgenomen warmte op hun beurt weer aan de omgevingslucht afgeeft.

De soortgelijke warmte van de stenen vormt een warmtereserve welke er voor zorgdraagt dat de saunacabine lange tijd en zeer regelmatig op temperatuur blijft. Zelfs wanneer het “vuur”allang is gedoofd is.

Voor gebruik dient u de stenen de eerste keer goed af te spoelen.

Elektrische saunakachel: de meest gekozen warmtebron voor de sauna, zowel bij privé-sauna’s als bij professioneel gebruik. De kachel is zowel verkrijgbaar met een ingebouwd als met een aparte besturing.

Houtgestookte saunakachel: voor de ware saunaliefhebbers levert VSB de traditionele, houtgestookte sauna-oven. Een rustieke warmtebron met een hoge stralingswarmte en een optimaal comfort. Met deze sauna-oven haalt u het traditionele saunagevoel in huis.

Gasgestookte saunakachel: wordt vooral gebruikt in professionele saunacabines. U creëert hiermee een uitstekend saunaklimaat. Bovendien kunt u aanzienlijke besparingen realiseren bij intensief gebruik. Hoge kosten voor aanschaf en installatie.

Wilt u een saunakachel kopen? Kom naar Bodyfit in Zeewolde – 036 – 5225532

saunakachel