Bel 036-5225532

Bodyfit Saunabouw maakt u droomsauna waar!

Kom inspiratie opdoen voor een mooie sauna in onze showroom!

Bodyfit Saunabouw is een specialist in het ontwikkelen, produceren en monteren van sauna’s, infraroodcabines en de combinatie hiervan en buitensauna’s. Wij bouwen onze sauna’s met liefde.
Onze combinatie van ouderwets vakmanschap en een high tech machinepark staat al jaren garant voor sauna’s van topkwaliteit. De goede kwaliteit van de gebruikte houtsoorten, de ijzersterke constructie en de luxe uitstraling maken uw sauna tot een uniek stuk vakwerk waar u vele jaren plezier aan zult beleven.
De beste materialen en schitterende designs.

Maatwerk saunabouw

Naast onze standaard modellen produceren wij sauna’s geheel op maat en naar wens van onze klanten. Wilt u maatwerk, dan wordt in onze ontwerpstudio aan de hand van uw wensen een ontwerptekening gemaakt, waarna onze vakmensen uw sauna vervaardigen.

De jarenlange ervaring en de toegepaste topkwaliteit van de materialen, verzekeren een waarborg voor een sauna en/of infraroodcabine van optimale kwaliteit, waarvan jarenlang genoten kan worden.

-Voor iedereen hebben wij een sauna met respect voor ieder budget
-Creatief ontwerp en persoonlijk advies
-Uw eigen ideale sauna of infraroodcabine samenstellen
-Variëteit aan stijlen
-Eigen fabriek en showroom
-Tijdens het gehele wellness traject staan wij voor u klaar
-Hoogwaardige kwaliteit en service
-Vakkundige installatie
-Jarenlange ervaring in het realiseren van Wellness projecten voor de professionele markt (hotels, sportscholen en vakantieparken)

Bodyfit en FSC gecertificeerd hout

Bodyfit ziet milieubeleid evenals de zorg voor veiligheid, gezondheid en welzijn als een onderdeel van het ondernemingsbeleid. Tevens heeft Bodyfit een maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid jegens medewerkers, klanten en samenleving.

Wilt u een sauna kopen?saunabouw Bij Bodyfit wordt een moeilijkheid een mogelijkheid, laat u daarom inspireren bij Bodyfit Saunabouw of bij een van onze dealers om te zien wat de mogelijkheden zijn voor particulier gebruik en professioneel gebruik.