Bel 036-5225532

 

Sauna op maat, gezond en weldadig

Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot rust in uw eigen sauna op maat. Verwen uzelf, reinig uw huid en geef u gezondheid een boost. Onderga de warmte van een weldadige sauna en ervaar hoe heerlijk ontspannend een bezoek aan uw eigen sauna kan zijn.

Maatwerk
Bodyfit maakt uw droomsauna waar! Bodyfit produceert zelf alle saunaproducten op maat. Door de eigen productiefabriek zijn de mogelijkheden op wellnessgebied enorm. Alle onze sauna’s worden op maat gemaakt en compleet geïnstalleerd in uw eigen (woon)omgeving. Wij bieden u een eindeloos groot maatwerk aanbod,  infraroodcabines, combinatie hiervan en buitensauna’s met verschillende uitvoeringen.

Professioneel
Als het ontwerp is goedgekeurd dan gaat de opdracht naar de fabriek. Onze combinatie van ouderwets vakmanschap en een high tech machinepark staat al jaren garant voor sauna’s van topkwaliteit. De goede kwaliteit van de gebruikte houtsoorten, de ijzersterke constructie en de luxe uitstraling maken uw wensen tot een uniek stuk vakwerk waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Wij bouwen onze producten met liefde. Eén ding hebben alle Bodyfit® sauna’s gemeen en dat is dat er gelet wordt op kwaliteit en het milieu. Ook het transport en installatie vindt in eigen beheer plaats.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sauna op maat én accessoires

Wij besteden uiterste zorg aan de afwerking van uw sauna. Laat u verrassen door de vele sauna accessoires.
Wat dacht u van een riant assortiment houtsoorten, saunakachels, besturingen, deuren en verlichting. Ook sterrenhemel, verkwikkende kleuren-aromatherapie, glaswanden of een bijzondere raampartij behoren tot de mogelijkheden.

In onze webshop verkopen wij heerlijke saunageuren, sauna accessoires, hoofdsteunen en verschillende hygro- en thermometers.

Showroom

Wij nodigen u uit om onze showroom en werkplaats in Zeewolde te bezoeken waar u inspiratie kunt opdoen en samen met onze medewerkers uw eigen wellness ruimte kunt ontwerpen tegen scherpe prijzen.

-Voor iedereen hebben wij een sauna met respect voor ieder budget
-Creatief ontwerp en persoonlijk advies
-Sterk in maatwerk
-Eigen fabriek en showroom
-Tijdens het gehele wellness traject staan wij voor u klaar
-Hoogwaardig kwaliteit en service
-Vakkundige installatie
-Jarenlange ervaring in het realiseren van wellness projecten op maat voor de professionele markt zoals: hotels, sportscholen en vakantieparken.