Bel 036-5225532

Luxe zwembaden in een ruim assortiment

Wilt u ook genieten van een eigen luxe zwembad?

Er zijn zoveel soorten zwembaden, dat de mogelijkheden ongekend zijn. Een eigen zwembad betekent ontspanning en plezier op elk moment van de dag, wanneer u maar wilt.

Bodyfit Pools is al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van maatwerk zwembadprojecten en luxe zwembaden. Onze werkzaamheden bestaan uit ontwerpen, produceren, bouwen, installeren en onderhouden van zwembaden voor binnen en buiten. Door de expertise van Bodyfit investeert u in een duurzaam, kwalitatief en innovatief product.

Bodyfit biedt u een riant assortiment luxe zwembaden om het ultieme vakantiegevoel thuis te realiseren. Bodyfit is erkend Starline dealer en bouwen in eigen beheer maatwerk polypropyleen zwembaden en bouwkundige zwembaden.

Neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook van harte uitgenodigd in onze showroom en showtuin om onze zwembadmogelijkheden te bekijken.

 

 

Luxe zwembaden accessoires en onderdelen

Bodyfit heeft een naast een ruim assortiment luxe zwembad accessoires om uw zwembadplezier te vergroten, ook vele zwembadonderdelen.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

Buitendouches
Heerlijk genieten van een verfrissende buitendouche. In elke tuin, groot of klein, is wel een plek te vinden voor een mooie buitendouche. Klik hier voor onze modellen.

 

Zwembad onderhoud

Zwembaden zijn er voor het plezier. Een modern zwembad is dan ook gebouwd op basis van een minimum aan onderhoud. Toch is het wel nodig om regelmatig aandacht te schenken aan het onderhoud. Een goed onderhouden zwembad blijft niet alleen langer mooi, het behoudt ook z’n waarde.
Om het water vrij te houden van vuil en bladeren zijn er verschillende hulpmiddelen leverbaar zoals schepnetten, borstels en bodemzuigers. Onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw zwembad te verzorgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Tevens ontvangt u aangepast advies van onze monteur en een aantrekkelijke korting op onderhoudsartikelen.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!