Bel 036-5225532

Luxe sauna

In een wellness-ruimte gaat het om de luxe van genieten en volop genieten van luxe. Architecten betrekken als vanzelfsprekend mooie en luxe sauna’s in hun designplannen van woonhuizen en villa’s.
Goedbeschouwd is een sauna geen luxe, maar een weloverwogen investering in uw gezondheid. De ‘luxe’ van een privé-wellness is dat u er op elk gewenst moment gebruik van kunt maken.

Door ons maatwerk specialisme kunnen we aan veel wensen voldoen. Wij hebben alles in huis om een sauna op maat en volgens hoge kwaliteitsnormen uit te voeren. Van ontwerp, productie en installatie tot en met service. Onze ervaren medewerkers beschikken over de expertise en het vakmanschap om de sauna helemaal naar wens uit te voeren en te onderhouden.

Door de warmte is het hebben van een sauna niet alleen ontspannend voor uw lichaam. Het is ook nog eens goed voor uw lichaam. Door de temperatuur worden er meer afvalstoffen afgevoerd. Na een saunakuur voelt uw huid schoner aan. Een design sauna in combinatie met infraroodtechniek zorgt er zelfs voor dat spierpijn en blessures verdwijnen.

 

 

Opbouw luxe sauna

Luxe sauna’s worden opgebouwd uit hoogwaardig geïsoleerde paneelelementen. Voor de binnenzijde van deze paneelelementen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde houtsoorten. Voor de buitenzijden van de Finse sauna kunnen we ook variëren in afwerking, met bijvoorbeeld tegels, stucwerk, of design meubelplaat.
De Finse sauna’s worden op een aluminium grondprofiel geplaatst om een solide basis te creëren, optrekkend vocht te weren en een lange levensduur de garanderen. Ook de slimme plafondconstructie zorgt voor uitstekende isolatie en een vriendelijke energienota.
Het interieur, vervaardigd van Abachi-hout, wordt geschroefd en verlijmd zodat een zeer degelijk geheel ontstaat.

 

Opties

Er zijn diverse luxe opties mogelijk in de sauna zoals:
-Lichttherapie op basis van LED verlichting
-Kruidenaroma-therapie
-Ingebouwde luidsprekers
-Raampartij
-Combinatie met kortegolf infrarood

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een luxe sauna bij u thuis? Kom gerust langs voor advies op maat.