Bel 036-5225532

Infraroodsaunas

Geniet van uw eigen infrarood sauna. Kwaliteit met moderne technologie. Dat zijn kernwoorden voor Bodyfit infraroodsauna’s. Zonder infrarood is er geen leven op aarde. Niet iedereen haalt zijn portie dagelijks infraroodlicht. Hier biedt een infraroodsauna een uitkomst. Een infraroodsauna wordt ook wel een “combi-sauna” genoemd. Een infraroodsauna bestaat uit een sauna, met infraroodlampen die op verschillende plekken ingebouwd kunnen worden. Een infraroodsauna is goed tegen spanning en stress, maar heeft ook heilzame werkingen. (Sport)Blessures en spierpijn verdwijnen bijvoorbeeld na een ontspannen sessie in uw eigen infraroodsauna. Een infraroodsauna helpt ook psoriaris, reuma en artritis te verminderen. Maar ook voor een rustmomentje is een infraroodsauna de uitgelezen plek. Omdat Bodyfit haar eigen infraroodsauna’s bouwt, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Aanbod en productie

Bodyfit levert een breed aanbod aan infraroodsaunas in verschillende prijsklassen. Al onze infraroodsaunas zijn van hoge kwaliteit en kunnen gemaakt worden naar uw wensen qua grootte en materiaalsoorten. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een infraroodsauna in een tuinhuisje te plaatsen.

 

Showroom

Wilt u een infraroodsauna kopen? Bezoek onze showroom en maak kennis met de kwaliteit van de Bodyfit® binnen en buitensauna’s. Onze adviseurs nemen graag de tijd om uw wensen en ideeën uit te werken en u te informeren over de vele mogelijkheden, aangepast op uw budget. Voor een gericht adviesgesprek kunt u ook een afspraak maken via telefoonnummer: 036-5225532 of email info@bodyfit.nl