Bel 036-5225532

Infraroodsauna

Geniet van uw eigen infraroodsauna. Kwaliteit met moderne technologie. Dat zijn kernwoorden voor Bodyfit infraroodsauna. Zonder infrarood is er geen leven op aarde. Niet iedereen haalt zijn portie dagelijks infraroodlicht. Hier biedt een infraroodsauna een uitkomst. Een infrarood sauna is goed tegen spanning en stress, maar heeft ook heilzame werkingen. Bijvoorbeeld (sport)blessures en spierpijn verdwijnen na een ontspannen sessie. Bovendien, een infraroodsauna helpt ook psoriaris, reuma en artritis te verminderen. Maar ook voor een rustmomentje is een infraroodsauna de uitgelezen plek. Deze sauna is ook te combineren met een van de traditionele Finse sauna modellen. Naast een saunakachel worden er dan op de door u gekozen plek infraroodlampen geplaatst.

Aanbod en productie

Bodyfit levert een breed aanbod aan infraroodsauna’s in verschillende prijsklassen. Al onze infraroodsauna’s zijn van hoge kwaliteit en kunnen gemaakt worden naar uw wensen qua grootte en materiaalsoorten. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een infrarood sauna in een tuinhuisje te plaatsen.

 

Showroom

Wilt u een sauna kopen? Bezoek onze showroom en maak kennis met de kwaliteit van de Bodyfit® binnen en buitensauna’s. Onze adviseurs nemen graag de tijd om uw wensen en ideeën uit te werken en u te informeren over de vele mogelijkheden, aangepast op uw budget. Voor een gericht adviesgesprek kunt u ook een afspraak maken via telefoonnummer: 036-5225532 of email info@bodyfit.nl