Bel 036-5225532

Kortgolvige infraroodcabines

Infraroodwarmte werkt heilzaam. De warmtestralen dringen diep in de huid en zijn de basis voor het opstarten van vele gezondheidsbevorderende processen. U kunt onze “directe warmte” infraroodtechniek ook al extra uitvoering in uw sauna verkrijgen.

De kortgolvige infraroodcabines en sauna’s worden in het eigen productiebedrijf op ambachtelijke wijze vervaardigd. De Bodyfit kortgolvige infraroodcabines zijn uitgevoerd met unieke infraroodlampen van Philips (combi IR-A, IR-B en IR-C) die direct de juiste warmte afgeven.

Werking

De warmte die diep in de huid (4 à 6mm) doordringt, zal het lichaam via de bloedbaan afvoeren. Er onstaat temperatuurstijging van het bloed en doordoor verwijden de bloedvaten. Een goede doorbloeding van het lichaam is het gevolg. Hierdoor worden afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd. Gevolg is een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte, gezonde huid en een heerlijk ontspannen
De zacht rode lichtuitstraling van de stralers hebben een positieve werking hebben op het menselijk gestel en hebben geen schadelijke inwerking op de ogen tijdens de infraroodsessie.

Tijdens het gebruik van de infraroodstralers wordt in het lichaam veel warmte opgewekt en de afweer tegen virussen en bacteriën gestimuleerd en de aanmaak van witte bloedlichaampjes versterkt. Hierdoor treedt een verbetering op van de totale weerstand.
Transpireren vergt veel energie en zorgt daardoor voor een sterke calorieverbranding en een goede traning van hart en bloedvaten.

Eigenschappen

Gezond relaxen met een Bodyfit kortgolvige infraroodsauna!

  • De cabines worden vervaardigd uit eerste klas houtsoorten.
  • Lamp die in samenwerking met Philips is ontwikkeld.
  • “Instant heat” de lampen zijn direct op temperatuur.
  • Geen opwarmtijd dus direct genieten!
  • Regelbaar vermogen per straler.
  • Veilige wamtebron.
  • IR-stralers zijn voorzien van Robaxfilter daardoor heeft u een hoger rendement.
  • Geschikt voor binnen- en buitensauna’s.

Door de super kwaliteit, de sterke constructie en de uitstraling kunnen wij u een uniek en onderscheidend product aanbieden.
Bodyfit biedt voor elke situatie een oplossing, zowel particulier en professioneel gebruik.

Kom deze unieke warmte ondervinden in onze showroom.