Bel 036-5225532

Infraroodcabine

Een infraroodcabine wordt ook wel infraroodsauna genoemd, maar ze verschillen sterk van de traditionele sauna. Een belangrijk verschil is bijvoorbeeld de temperatuur; deze ligt tussen de 40 en 60°C. De temperatuur van een traditionele sauna ligt tussen de 60 en 90°C, met een maximum van 110°C. Daarnaast verblijft u niet langer dan 20 minuten in de infraroodcabine. Infraroodwarmte dringt dieper door in het lichaam zodat het bloed sneller gaat circuleren. Door de verbeterde doorbloeding herstelt de huid en wordt deze gladder en mooier. Ook blessures herstellen sneller doordat er meer zuurstofrijk bloed wordt toegevoerd. Voor mensen met reuma of huidaandoeningen is de infraroodcabine een weldaad. Tijdens het ontspannen is uw lichaam dus hard aan het werk. Hierdoor verbrandt u ook calorieën.
Vanzelfsprekend vertellen wij u alle details en laten de verschillen zien tussen de verschillende infraroodsystemen.

Maatwerk
Bodyfit maakt uw droomcabine! Bodyfit produceert zelf alle infraroodproducten op maat. Door de eigen productiefabriek zijn de mogelijkheden op infraroodgebied enorm. Uw cabine wordt op maat gemaakt en compleet geïnstalleerd in uw eigen (woon)omgeving. Wij bieden u een eindeloos groot aanbod maatwerk infraroodcabines met verschillende uitvoeringen.

Professioneel
Als het ontwerp is goedgekeurd dan gaat de opdracht naar de fabriek. Onze combinatie van ouderwets vakmanschap en een high tech machinepark staat al jaren garant voor infraroodcabines van topkwaliteit. De goede kwaliteit van de gebruikte houtsoorten, de ijzersterke constructie en de luxe uitstraling maken uw infraroodcabine tot een uniek stuk vakwerk waar u vele jaren plezier aan zult beleven.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Infrarood assortiment

De warmte elementen in de cabine stralen met een bepaalde golflengte en dus met een bepaalde energie. Wij vangen die stralen met ons lichaam op waardoor we warmte voelen. De verschillende golflengtes kunnen tot verschillende dieptes in ons lichaam doordringen. Klik hier voor meer informatie over lange golf infraroodcabines en klik hier voor meer informatie over korte golf infraroodcabines.

Bodyfit verkoopt zowel kortgolf infrarood als langegolf infraroodcabines.

Showroom

Wij nodigen u uit om onze showroom en werkplaats in Zeewolde te bezoeken waar u inspiratie kunt opdoen en samen met onze medewerkers uw eigen infraroodcabine kunt ontwerpen tegen scherpe prijzen.

-Voor iedereen heeft Bodyfit een infraroodcabine met respect voor ieder budget
-Creatief ontwerp en persoonlijk advies
-Uw eigen ideale infraroodcabine samenstellen
-Variateit aan stijlen
-Eigen fabriek en showroom
-Hoogwaardig kwaliteit en service
-Vakkundige installatie
-Jarenlange ervaring in het realiseren van wellness projecten op maat voor de professionele markt zoals: hotels, sportscholen en vakantieparken!