Bel 036-5225532

Design sauna kopen

Door de warmte is de sauna niet alleen ontspannend voor uw lichaam. Het is ook nog eens goed voor uw lichaam. Door de temperatuur worden er meer afvalstoffen afgevoerd. Na een saunakuur voelt uw huid schoner aan. Een design sauna in combinatie met infraroodtechniek zorgt er zelfs voor dat spierpijn en blessures verdwijnen.

Een design sauna van Saunabouw Bodyfit is een sauna met de Finse roots en modern design. Door ons maatwerk specialisme kunnen we aan veel wensen voldoen.

Opbouw sauna

Design sauna’s worden opgebouwd uit hoogwaardig geïsoleerde paneelelementen. Voor de binnenzijde van deze paneelelementen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde houtsoorten. Voor de buitenzijden van de Finse sauna kunnen we ook variëren in afwerking, met bijvoorbeeld tegels, stucwerk, of design meubelplaat.
De Finse sauna’s worden op een aluminium grondprofiel geplaatst om een solide basis te creëren, optrekkend vocht te weren en een lange levensduur de garanderen. Ook de slimme plafondconstructie zorgt voor uitstekende isolatie en een vriendelijke energienota.
Het interieur, vervaardigd van Abachi-hout, wordt geschroefd en verlijmd zodat een zeer degelijk geheel ontstaat.

 

Opties

Er zijn diverse luxe opties mogelijk in de sauna zoals:
-Lichttherapie op basis van LED verlichting
-Kruidenaroma-therapie
-Ingebouwde luidsprekers
-Raampartij
-Combinatie met kortegolf infrarood

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een design sauna bij u thuis? Kom gerust langs voor advies op maat.