Bel 036-5225532

Buitenzwembad kopen

Wilt u een buitenzwembad kopen, dan biedt Bodyfit u een riant assortiment buitenzwembaden om het ultieme vakantiegevoel thuis te realiseren. Een eigen buitenzwembad betekent ontspanning en plezier wanneer u dat maar wilt en op elk moment van de dag.Wenst u een maatwerk zwembad? Bodyfit heeft vele mogelijkheden, wij zijn erkend Starline dealer en bouwen in eigen beheer polypropyleen zwembaden.

Bodyfit Pools is al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van maatwerk zwembadprojecten. Onze werkzaamheden bestaan uit ontwerpen, produceren, bouwen, installeren en onderhouden van zwembaden voor binnen en buiten.
Door de expertise van Bodyfit investeert u in een duurzaam, kwalitatief en innovatief product.

Bel:036-5225532 – of mail info@bodyfit.nl

Zwembad accessoires

Bodyfit heeft een ruim assortiment zwembad accessoires om uw zwembadplezier te vergroten.

Zwembadafdekking
Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad pas echt af. U realiseert tevens een warmte energiebesparing die kan oplopen tot 70%. Kijk hier voor meer informatie.

Zwembadverwarming
U heeft langduriger plezier van uw zwembad met verwarmd water. Het verwarmen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

Buitendouches
Heerlijk genieten van een verfrissende buitendouche. In elke tuin, groot of klein, is wel een plek te vinden voor een fraaie buitendouche. Klik hier voor onze modellen.

Zwembad onderhoud

Zwembaden zijn er voor het plezier. Een modern buitenzwembad is dan ook gebouwd op basis van een minimum aan onderhoud. Toch is het wel nodig om regelmatig aandacht te schenken aan het onderhoud. Een goed onderhouden zwembad blijft niet alleen langer mooi, het behoudt ook z’n waarde.
Om het water vrij te houden van vuil en bladeren zijn er verschillende hulpmiddelen leverbaar zoals schepnetten, borstels en bodemzuigers.

Onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw zwembad te verzorgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Tevens ontvangt u aangepast advies van onze monteur en een aantrekkelijke korting op onderhoudsartikelen.
Interesse? Bel: 036-5225532