Bel 036-5225532

Buitenspa

Een eigen buitenspa betekent optimaal genieten.

In een buitenspa kunt u heerlijk genieten van de sterrenhemel en van de weldaad van warm water en hydrotherapie. Gedurende elk jaargetijde kunt u gebruik maken van een buitenspa. Op het moment dat het u uitkomt, staat uw spa al klaar voor gebruik.

Bodyfit verkoopt buitenspas van het Amerikaanse merk Dimension One Spa en het Nederlandse merk Starline Spas. Deze spa merken bieden optimale kwaliteit en waterzuiverheid.

Starline Spas

Dimension One Spa’s

Optimale ontspanning

Een buitenspa is de oplossing voor optimale ontspanning. Daarnaast is een spa een plek om plezier te hebben met familie en vrienden en een romantische plek in de buitenlucht. Een buitenspa is goed voor uw lichaam en brengt u tot rust. Naast  een optimale ontspanning in het warme water kan een watermassage ook pijn in uw spieren en gewichten verminderen.

 

 

 

Showroom

U bent van harte welkom om in onze mooie showroom diverse buitenspa modellen te bekijken en advies te krijgen van onze medewerkers. Of neem contact met ons op.

Een spa heeft relatief weinig onderhoud nodig, maar dit dient wel met regelmaat te gebeuren.
Onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.