Bel 036-5225532

Buitenspa kopen

Indien u een buitenspa wilt kopen en u voor absolute topkwaliteit wilt gaan, kom dan naar Bodyfit. Bodyfit is een betrouwbare leverancier en heeft service en garantie hoog in het vaandel staan.
Met een eigen spa kunt u het hele jaar door genieten van de warmte en weldaad van dit bad. U hoeft de deur niet meer uit voor ontspanning, maar u kunt heerlijk in uw tuin genieten. U kan zelf bepalen wanneer en hoelang u in spa wilt.

Starline Spas

Dimension One Spa’s

Een buiten spa kopen voor optimale ontspanning

Een buitenspa kopen is de oplossing voor optimale ontspanning. Daarnaast is een spa een plek om plezier te hebben met familie en vrienden en een romantische plek in de buitenlucht. Een spa is goed voor uw lichaam en brengt u tot rust. Naast  een optimale ontspanning in het warme water kan een watermassage ook pijn in uw spieren en gewichten verminderen.

 

 

 

 

Showroom

U bent van harte welkom om in onze mooie showroom diverse buitenspa modellen te bekijken en advies te krijgen van onze medewerkers. Of neem contact met ons op.

Een spa heeft relatief weinig onderhoud nodig, maar dit dient wel met regelmaat te gebeuren.
Onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop.