Bel 036-5225532

BuitendouchesBuitendouches

Buitendouches zijn een ideale aanvulling voor uw tuin. Een buitendouche verfraait niet alleen het totaalplaatje, maar biedt ook een verfrissend ritueel. Ideaal om te gebruiken bij uw zwembad, een buitendouche zorgt voor een goede hygiëne voor zowel uzelf als voor uw zwembad. Voor het zwemmen douchen zorgt voor minder “vervuiling” van het zwembad, achteraf douchen zorgt ervoor dat uw lichaam direct weer klaar is voor het vervolg van de dag.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Assortiment

Bodyfit levert buitendouches in verschillende soorten en maten, en diverse prijsklassen. Wat dacht u van een Solar buitendouche, of een strak vormgegeven RVS buitendouche? Uitvoerbaar in koud en warm water en diverse modellen. Een uitblinker in ons assortiment buitendouches zijn de douches van JEE-O. Dit zijn vrijstaande RVS buitendouches die buiten in de tuin bij het zwembad, de sauna of een jaccuzi® geplaatst kan worden.

Bodyfit Webshop

In onze online winkel, de Bodyfit Webshop, hebben wij een overzicht van al onze modellen. Daarnaast kunt u hier meer informatie vinden over alle verschillende buitendouches.
U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar wij ook een greep uit onze collectie buitendouches hebben staan.