Bel 036-5225532

AquaFinesseAquaFinesse

Iedereen weet dat het water in uw spa of jacuzzi ontsmet moet worden om de bacteriën erin te vernietigen.
Aquafinesse is een alles in één oplossing. Door de voorgeschreven hoeveelheid Aquafinesse wekelijks aan uw spawater toe te voegen, zorgt Aquafinesse voor schoon, helder en geurvrij water. Daarnaast wordt kalkopbouw aan verwarming, pompen en gladde wanden voorkomen. Met Aquafinesse wordt niet alleen het onderhoud gemakkelijker gemaakt, maar wordt ook de levensduur van uw spa onderdelen zoals verwarming en pompen verlengd.

Aquafinesse inhoud pakket

  • 2 x 2 liter flessen van AquaFinesse oplossing
  • 1 slow release dispenser
  • 1 pak reinigingstabletten (trichloor)
  • 1 maatbeker
  • gebruiksaanwijzing

Elke verpakking AquaFinesse is geschikt voor gebruik gedurende drie tot zes maanden, afhankelijk van de grootte van uw spa.

 

 

Aquafinesse bestellen

Bestel AquaFinesse in onze webshop of kom naar onze showroom.
Andere onderhoudsproducten zoals chloorgranulaat, chloortabletten, teststrips en spageuren zijn ook verkrijgbaar in onze showroom en webshop.

Onderhoudscontract
Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van de luxe van uw spa. Hierbij is een juist uitgevoerd periodiek onderhoud aan uw spa van essentieel belang voor de levensduur van uw spa en de kwaliteit van uw water. Bodyfit biedt u een onderhoudscontract aan om het onderhoud van uw spa te verzorgen tegen een zeer scherpe prijs.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!