Bel 036-5225532

Wellnessruimte Droompark Bad Hulckesteijn Nijkerk

Droompark Bad Hulckesteijn is een geheel nieuw recreatiepark, direct gelegen aan het water en op de Veluwe.
Op het park heeft Bodyfit Wellness een wellnessruimte gerealiseerd, met twee sauna’s, een Turks stoombad, infraroodcabine, zonnebank, zitbank en loungebank.

Sauna’s
De wellnessruimte beschikt over een traditionele Finse sauna en over een Finse ‘kleuren’ sauna. Beide sauna’s zijn gemaakt van Espen hout en zijn omgeven door glaswanden.
De traditionele Finse sauna heeft warm wit LED verlichting, terwijl de ‘kleuren’ sauna kleurentherapie heeft in het plafond. De kleuren therapie is digitaal aan te sturen en geeft een sfeervol effect.

Turks stoombad
Het maatwerk stoombad van Bodyfit bestaat uit twee soft zitbanken. Daarnaast beschikt het stoombad over een automatisch geur- en ontkalksysteem. In een stoombad loopt de temperatuur op tot circa 50°C bij een luchtvochtigheid van meer dan 80%. Uw lichaamstemperatuur zal iets stijgen, waardoor natuurlijke lichaamsfuncties worden gestimuleerd. Het nemen van een stoombad versterkt het immuunsysteem en houdt uw lichaam gezond.

Infraroodcabine
De maatwerk infraroodcabine is voorzien met korte-golf Philips infraroodlampen. Deze heilzame lampen geven directe warmte en zijn zeer gezondheidsbevorderend. Ook deze cabines worden op een ambachtelijke wijze vervaardigd in onze eigen productiehal.

Zonnebank
De zeer luxe full body zonnecombinatie is voorzien van 26 lampen met een extra gezichtsbruiner. Dankzij het ergonomische ontwerp biedt de “Onyx” maximaal comfort met een ruim ligoppervlak.

Loungebank en zitbank met voetenbaden
Om de wellnesservaring compleet te maken zijn er in de ruimte een loungebank en een zitbank met voetenbaden aangebracht. De loungebank is verwarmd en is op maat gemaakt, zodat de bank past bij elk lichaamstype. De zitbank met voetenbaden zorgt voor een heerlijke afkoeling en het is een goede manier om even helemaal tot rust te komen.

Wastafel
De handgemaakt wastafel is een prachtige oplossing voor het wassen van de handen. Dit meubel is waterdicht verlijmd, rond geschaafd en geslepen en afgewerkt met een hygiënische sealing.