Bel 036-5225532

Wellness ruimte Droomparken

Op Droompark de Zanding heeft Bodyfit een wellnessruimte mogen realiseren, volledig ingericht met prachtige maatwerk producten van Bodyfit om optimaal te kunnen ontspannen.

De wellness ruimte bevat een maatwerk kortegolf infraroodcabine, verwarmde relaxbanken en een Finse sauna met kleurentherapie. Daarnaast heeft Bodyfit een Turks stoombad gerealiseerd en zonnebanken geplaatst.
De relaxbanken, afkoelbanken met voetenbaden en de stoombank zijn voorzien van mozaïek, wat een mooi effect geeft aan de gehele wellnessruimte. De ruimte is voorzien van alle gemakken om echt tot rust te kunnen komen. Door de opzetting is het mogelijk om in alle privacy te genieten van de sauna, stoombad, infraroodcabine en de relaxbanken. De zonnebanken zijn afgezonderd van de wellness ruimte om de privacy van de gebruikers te waarborgen.

Droompark de Zanding is niet het enige park van Droomparken dat is voorzien van een wellnessruimte van Bodyfit. Op Droompark Bad Hulckesteijn heeft Bodyfit ook een wellnessruimte mogen realiseren.

Wilt u meer informatie over een wellnessruimte bij u thuis? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Klik hier voor onze andere realisaties.